Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 13 lány, fiú 18-20 k. -i, elmenjek randizni?
Egy 13 éves testileg alkalmas a szexre és a szaporodásra is, általában!
Az, hogy lelkileg mire érett azt te honnan tudod? A szex nem valami lelki trauma féle! A szex természetes és intim dolog, ami megfelelően kezelve az ég-világon semmi rosszat nem okoz!
Egy 13 éves csaj is nagyon sokat tud adni. Na nem technikában és tudásban, hanem agyi izgalomban, és odaadásban. Egy fiatal lánynak talán még szabadabbak a mozdulatai minden élethelyzetben és valahogy genetikából adódóan nőies. Ezek 18 éves korukra szinte teljesen elvesznek, ugyanis beléjük nevelik, hogy az nem illendő. 12 éves kor körül kezdenek nőiesedni, 14 éves korra szinte mindegyik lánynál befejeződik a nemi érés, viszont csak jóval később mennek férjhez. Ez egy társadalmi konvenció. Hogy jó-e vagy rossz azt nem tudom, de szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit kezd az életével. Két dolgot kell szerintem betartani. Az egyik hogy bárkit bármire kényszeríteni nem szabad! A másik pedig az, hogy minden információt és útmutatást meg kell nekik adni, de a tévhitek, és mesék nélkül! Általában a lányokba rengeteg gátlást nevelnek beléjük, ami sokkal rosszabb mintha korán elkezdenék.
Szerintem sok lány nem akar fiúzni és szexelni, de vannak akik igen, és őket is meg lehet érteni. A srácra pedig szerintem nem kell rosszat mondani, végülis érettebbnek is tűnik, és a srác sem ront ajtóstól a házba. Szerintem a csajt nem tudja majd kényszeríteni semmire sem!
Ekkora bushamant, mint téged.....
Megakar d u g n i téged bakker....
menny játszodj a medvedisznoember figuráddal meg a barbikkal... ha meg 20 éves és 13 éves kell neki akkor hidd el akkor egy balfas z..ne sértödj meg de azt jelenti nem kap magának illöt a korosztályában... vagyis kap csak balfas z és nem képes felszedni..
Ha úgy érzed, szerelmes vagy, menj el vele.
DE a szüleid mindenképpen tudjanak róla, és csak akkor menj, ha beleegyeznek.
Viszont az a 7 év korkülönbség nagyon sok ebben a korban... :S
18L
már nemazért, de itt valami bűzlik
hány 20 éves srácot látni 13 éves csajjal, még ha 15-nek is nézne ki?
a 20 évesek is legalább 16 vagy annál idősebbekkel kezdenének ki szerintem, mármint szerelemben
amúgy mivel még 13 vagy szüleidnek említsd meg, szerintem biztos nem néznék jó szemmel ha tudnák hogy 20 évessel randizgatsz, az msn-es beszéletéstől meg szerintem felállna a szőr a hátukon :D
Jaj te nagyon kis aranyos lányka lehetsz!! :-{)
Csak még fiatal! :(
Msn-en miről beszéltek? Nem volt még a "Hány éves vagy?" kérdés ??
-.- Te engedted, hogy hozzád érjen, cirógasson -.-
Csak úgy? Szerintem is egy kicsit pedofil...
A beszélgetés alapján én is belédszerettem! :D Nem csoda, ha megingott a srác... Viszont én is a kétkedők táborát erősítem. 20 évesen én is alig fértem a gatyámba. (Most sem, de ez mind1) Amint hagyod szvsz intimebbé varázsolja a kapcsolatotokat, és mivel a dominanciát könnyen magához tudja ragadni (kor-tapasztalatkülönbség miatt), el fogja érni, hogy te is akard. Szóval hagyni fogod. Aztán a bánat tudja, hogy mi lesz később. Gumit követelj meg mindig, mindig!
A szülős hozzászólásokra meg kb. annyit tudok mondani, hogy nem ismerek olyan embert, aki a 13 éves lányának tetsző 20 éves fiú hallatára nem hullik ki a haja...
Sok sikert nektek, remélem, nem sérülsz!
Srác kicsit leesett a székről a 13 láttán asszem! xD Legalább már nem érzem magam pedofilnak hogy bejön egy 3 évvel fiatalabb lány! :D
De amúgy menj el vele, csak hogy ha látod hogy erőszakoskodik, illetve olyat csinál amit te nem szeretnél, akkor mondd meg neki...ne add oda magad azért mert (jól mondta egyik előző kommentelő) ő az első aki kedves volt veled...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!