Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 13 lány, fiú 18-20 k. -i, elmenjek randizni?
jaj,de sok romantikus filmet nézhettél a közelmúltban...minek ez a sok rizsa?
Menj el!
szia. először is attól függ, hogy a szüledi mit szólnak ozzá. de szerintem nem túl jó ötlet ez a randi, egy ennyi idős sráccal. de ezt a szüleiddel kell megbeszélned.
13/L
Én nem mennék el a helyedben, nem vagy érett rá, és tudod honnan jöttem rá? "mellem is már most 70"
Na most ez, hogy 70, a mell alatti körméret, ami egy 40-50 éves vékony nőnek, ugyanúgy lehet 70. Tehát ha talán a kosárméretet írtad volna, h A,B,C, vagy D, akkor talán még esélyes lett volna, hogy érett vagy rá, de így... Szerintem maradj otthon, és tanulj, minthogy 20év körüli pasikkal randizgatsz, ráérsz még erre... És nem vagy szerelmes, csak az első ember, aki kedves volt hozzád, neked pedig jól esett, mert senki sem tett még ilyet veled, nem egyenlő a szerelemmel. 22/L
mondd meg neki msn-en hogy hány éves vagy, kérdezd meg ő hány éves, és ha tetszenek a számok, akkor menjél csak :)
Egy fagyiból mondjuk nem lesz baj...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!