Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi állhatott a háttérben?
Figyelt kérdés
Július közepén összeismerkedtem egy kellemes hangulatú lánnyal és körülbelül 2 hete találkoztunk először, majd hétfőn még egyszer. A beszélgetéseinkből egyértelműen leszűrődött, hogy szimpatikus vagyok neki (plusz nekem is határozottan tetszett) és nagyon sokat tudtunk beszélgetni szinte minden témában. Beszéltünk többször videóhívással, telefonon és írásban is. Szépen lassan de úgy látszott alakul valami komolyabb is. Erre ma felhívott, hogy jó volt, de ő úgy gondolja még sem lehet ebből a továbbiakba semmi komoly, így ne találkozzunk többet (ezt a lehető legtiszteletteljesebben és normálisan előadva). Tudom, hogy számára fontos a főiskola és mindent megtenne egy ilyen komoly szak elvégzéséért. A tulajdonképpeni kérdésem az lenne, hogy szerintetek lehetséges az, hogy ugyan valahol szerette volna a dolgot, de mivel az iskola ennél magasabb prioritású, inkább kiszállt amíg volt rá lehetősége, vagy csak én nem vettem észre valamit ? Köszönöm, komoly válaszokat várok! 24F2016. aug. 31. 17:45
1/2 Samsunga5 válasza:
A tanuáls fontosabb neki ezért lett vége
2/2 anonim válasza:
Nem, nem lehetséges. Nem jöttél be neki annyira, vagy nem volt meg a kémia. Ennyire egyszerű. Az iskola csak ürügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!