Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a következő esetben állhatnak a háttérben érzelmek, vagy ez abszolút baráti?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú (akinek még sosem volt barátnője) felveti egy lány osztálytársának,hogy lakhatnának együtt egy albérletben.
2015. máj. 24. 02:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudni kell,hogy mindkettőjüknek célja a költözés.
2015. máj. 24. 02:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is együtt élek egy fiúbarátommal, aki csoporttársam volt, ő vetette fel és semmi nincs köztünk.

Az összeköltözés szándéka lehet teljesen baráti, valószínűleg kedvel téged, úgy gondolja, jól kijönnétek, de ezt szerintem nem érdemes továbbgondolni.

Ha viszont egyébként kétértelműen szokott viselkedni veled, hidd el, az együttélésnél minden ki fogja forrni magát. :)

2015. máj. 24. 02:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudom,igazából csak a nézésében van valami "plusz". Néha meghökkentően szépen néz :) Egyébként baráti, vagyis még néha annak sem nevezném..Inkább csak jóban vagyunk,ezért is lepett meg.
2015. máj. 24. 02:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy vonzódik hozzád. :)

Csak vigyázz, bele ne sodródj egy "lakótársak vagyunk, néha lefekszünk egymással, de nem akar többet"-dologba!

Egyébként ha belegondolsz, ha tényleg tetszel neki, elég merész dolog egyből az összeköltözéssel kezdeni, nem?! :) Bár, ahogy mondani szokták, lakva ismerszik meg az ember...

Ha jól vettem le, akkor neked bejön a srác, szóval szépen, okosan, próbáld meg nem elveszíteni a fejed! Remélem, jól alakulnak majd a dolgok! :)

2015. máj. 24. 02:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem akar ő semmi rosszat:-)
2015. máj. 24. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy srácnak van egy nyaralója a suli környékén. Felvetette hogy ha albérletbe mennék, akkor inkább hozzájuk menjek, akkor ketten lennék, mert ő is beköltözne, de addig ő se.

Járni akart velem, azt tudni kell. Szóval hátsó szándék mindig van.

2015. máj. 24. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én akartam már összeköltözni sráccal tök baráti alapon egy nyárra, aztán ő többet látott bele, azt hitte szexelni akarok, szóval nem is költöztünk a végén. De laktam már sráccal albérletben egy évet, meg most is sráccal (meg egy lánnyal) lakunk egy 3 szobás albérletben, és nincs belőle gond. Alapvetően az együttlakás nem jelent többet, mint együttlakást. De azért mielőtt költözöl, tisztázni kell, hogy tényleg erről van-e szó, mert akkor simán jó, de ha később kezd el nyúzni, amikor már macerás a költözés, akkor nagyon megszívatod magad, szóval előtte derítsd ki. Lehet simán jó, ha tényleg baráti alapon akarja.
2015. aug. 24. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!