Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a következő esetben állhatnak a háttérben érzelmek, vagy ez abszolút baráti?
Én is együtt élek egy fiúbarátommal, aki csoporttársam volt, ő vetette fel és semmi nincs köztünk.
Az összeköltözés szándéka lehet teljesen baráti, valószínűleg kedvel téged, úgy gondolja, jól kijönnétek, de ezt szerintem nem érdemes továbbgondolni.
Ha viszont egyébként kétértelműen szokott viselkedni veled, hidd el, az együttélésnél minden ki fogja forrni magát. :)
Lehet, hogy vonzódik hozzád. :)
Csak vigyázz, bele ne sodródj egy "lakótársak vagyunk, néha lefekszünk egymással, de nem akar többet"-dologba!
Egyébként ha belegondolsz, ha tényleg tetszel neki, elég merész dolog egyből az összeköltözéssel kezdeni, nem?! :) Bár, ahogy mondani szokták, lakva ismerszik meg az ember...
Ha jól vettem le, akkor neked bejön a srác, szóval szépen, okosan, próbáld meg nem elveszíteni a fejed! Remélem, jól alakulnak majd a dolgok! :)
Egy srácnak van egy nyaralója a suli környékén. Felvetette hogy ha albérletbe mennék, akkor inkább hozzájuk menjek, akkor ketten lennék, mert ő is beköltözne, de addig ő se.
Járni akart velem, azt tudni kell. Szóval hátsó szándék mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!