Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, illetve Nők! Szeretnék...

Lányok, illetve Nők! Szeretnék egy gyors közvéleménykutatást végezni, melyben a következő kérédre adhattok választ. Mi az abszolút férfiideálotok?

Figyelt kérdés

Kezdve a ruhájától, testi adotság, frizura és egy olyan belső érték, amely számotokra a legfontosabb. Jól gondoljátok meg! Válaszaitokat előre is Köszönöm!

Kort is legyetek szívesek írni.

2014. ápr. 16. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeretem ha egy fiú sportosan öltözködik, vagy sima fehér ingben, pólóban van, a kockás ingeket nem szeretem. Legyen izmos, de ne túlságosan, az is elég ha szálkás, a haja legyen lehetőleg sötét és rövid, de azért ne 1 centis. Legfontosabb, hogy legyen figyelmes, és meg tudjon nevettetni, nem árt szeret olvasni, mert akkor hasonló lenne hozzám. Ennyi jut hirtelen az eszembe. helyesen válaszoltam? Átmentem? 21L
2014. ápr. 16. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
hát a ruháját tekintve azt nem szeretném h páva legyen, meg ne vegyen fel túl feszülős cuccokat, de amúgy teljesen mindegy, én azt szeretem a legjobban, ha izmos egy pasi :) de azért nem túlzottan, de azért legyen izma :) én csak a rövid hajú pasikat szeretem, tehát a hosszú haj, illetve a kopasz számomra tabu, belső értékek: vicces, kedves, aranyos, jófej, ha kell akkor azért tdjon komoly lenni, segítkőkész és lelkiismeretes. számomra ezek a legfontosabb :) 17 vagyok
2014. ápr. 16. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:

jó válaszok, köszönöm:)

remélem, lesznek még válaszolók!

2014. ápr. 16. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ruha: mindegy, ami neki jól áll és amiben jól érzi magát. Ne azért hordja, mert az a divat, és lehetőleg azért naponta váltson ruhát... ja és mokaszint meg hipszteres dolgokat ne, attól hányok. Ha férfi, öltözzön is úgy.

Testi adottság: 175 centinél magasabb, nem kisujjamvékony, lehet picit mackósabb is (de azért izmos, nem az a "couch potato" alkat), hogy biztonságban érezzem magam, mikor mellette vagyok :)

Frizura: ne kopasz lehetőleg, de amúgy mindegy. Jaj, az pozitív nekem (de ez eléggé magánvélemény) hogy legyen normális, sűrű szemöldöke, azt imádom :D

Belső érték: INTELLIGENCIA!!!! ha okosabb, mint én, már jó esélye van, hogy levett a lábamról. Ha amellett, hogy fizikáról és egyéb tudományokról tudok vele beszélgetni még akkor sem néz hülyén, ha megemlítem neki Boris Viant, vagy Bodor Ádámot, netalántán még tud is rá reagálni, akkor hozzámegyek :D

Remélem, ez elég részletes volt :)

19/L

Ja, linkelek azért egy képet a külsőről (ami mit sem ér, ha a belső tulajdonságok nincsenek meg hozzá, de arról ugye nem tudok képet mutatni :P)

Arcra inkább a pasisabb pasik tetszenek- bár ha dohányzik viszontlátásra: [link]

Testalkatilag egy ilyet nem vetnék meg, de igazából az nem igazán számít: [link]

Ez is teljesen jó, itt a jobboldali: [link]

Csak ne az a kigyúrt állat legyen, akinek nagyobbak a mellei, mint nekem, és hozzá icipici lábak :)

Remélem, elég kimerítő volt a válaszom, 19/L

2014. ápr. 16. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszodat. Örülök, hogy rendes válaszokat kaptam:)

Ezek után végiggondolva igen előkelő helyen végeznék, egy pasi ranglistán. Én meg azt hittem, hogy sokkal több minden kell ezekért tenni. Bár sok ismerősömet végiggondolva...na, értitek:D

Még egyszer köszönöm minden válaszadótól!

2014. ápr. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!