(18/F) Mégis hogyan szerezhetne valaki egy barátnőt, ha egészen idáig teljesen elhanyagolta különböző problémák/indokok miatt a társaságot, és ezáltal abszolút nincs szilárd/hosszú-távú emberi kapcsolata ill. baráti köre?
18 nem is olyan "késő", gondolj bele, még 4 év van 22-ig, meg ilyesmi.... :D
Hát, ott a net. Sok ember lenézi, szánalmasnak tartja, de értelmes emberekkel lehet jókat chatelni. Még össze is lehet jönni velük. Diákmunkázni is lehet, vagy ha már nem vagy diák, a munkában is vannak társak.... Nyilván valami közösségbe kell menni, ahol vannak emberek....
Én pont neten keresztül kerültem egy társaságba ahol nagyjából egész jól mennek a dolgok kivéve, hogy egyenlőre az az érzésem hogy pár emberrel szembe fogok kerülni (egyikük egy zsici, a másik meg csak utál, mert magasabb vagyok nála 25 centivel).
Csajok itt csak barátszinten vannak-lesznek, az egyetlen szóba jöhető lányt rögtön lecsapta egy nagydumás cigány - ami csak megerősítette azt amit eddig is tudtam: mindegy a "belső" ha az ember egy nagydumás, buta c betűs ötször annyi esélye van, mint egy átlagos rendes srácnak. Pedig a csaj is rendes nem plázaribi vagy ilyenek.
Egyrészt: önmarketing.
Másrészt: tudom hogy sok buta lány van, de ne nézzük már le őket ennyire.. nem mindnek kellenek üres fejű férfiak. Nem könnyű, persze hogy nem.. sose volt, evolúció van, verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!