Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy préda voltam, vagy van valami a háttérben?
Egy házibuliban megismerkedtem egy sráccal, akivel van egy közös ismerősünk. A közös ismerős szerint iszonyatosan bejövök a srácnak, és a srác is eléggé tetszését nyilvánította többféleképpen. Kb. minden hétvégét velem töltött, bókolt, udvarolt, odafigyelt rám, elvitt egy csomó helyre, ott is aludtam nála(nem történt semmi, és mondta is, hogy ha zavar, ő alszik a földön, ezen ne múljon). Szívecskét akart rajzolni az ágyba reggelire, és ilyen apróságok...Utána kiderült, hogy nemrégiben lépett ki egy másfél éves kapcsolatból, és még voltak érzései a lány felé.
Ennek ellenére csomószor mondta nekem, hogy már semmit nem érez a lány iránt.
A lényeg a lényeg, hogy 2 hete elég furcsa lett, nem írt nekem facebookon, nem keresett semmilyen formában, ha én is kerestem, lerázott kb. Aztán a közös haverunk mégis szervezett egy programot, a srác külön rám írt, hogy én jövök-e, meg megint lefoglalt következő hétvégére.
Aztán megint a héten nem is keresett, majd amikor elérkezett a találka napja, semmi(pedig végig fent volt és telefonközelben is volt, biztos forrásból tudom)....rá 3 napra kaptam egy facebook üzenetet, hogy
elég elfoglalt volt, ne haragudjak, 2 hét és bármikor rá ér arra, hogy tudjunk találkozni.
Azóta se keres, nem is ír, de ugyanúgy fent van facebookon. Nem azt mondom, hogy minden nap keressen, de semmi kommunikáció nincs közöttünk, sőt, el sem olvassa, ha írok neki valamit. Ez a finom lekoptatás jele, szerintem...ugyanakkor meg miért mondja azt, hogy akkor majd találkozunk? Nekem ez nagyon ködös.
Ráadásul ha élőben találkozunk lesi minden kívánságom, közölte, hogy a családjának is nagyon szimpatikus vagyok...de ne mondja nekem senki, hogy egy smst nem tudott volna dobni, hogy ne haragudj a hétvégi találka lefújva...
Ráadásul a különböző bögyös bigék képeit tudja lájkolgatni, akkor egy üzenetet kaphattam volna, hogy bocsi, mégse érek rád...ez így lett volna korrekt. Nem?
Vagy bocsi, nem akarok veled beszélgetni.
20 évesek vagyunk egyébként.
Fiúk, lányok, mi a véleményetek? Szerintetek ilyenkor mi lehet?
Én is ezt éreztem.:)
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!