Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány nem fogadott el, de majdnem sírt, mi lehet a háttérben?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam egy lánytól többet, régen sokszor kihasználták. Finoman, lassan megpróbáltam többet, nem fogad el, mert most "jó egyedül, nem kell pasi", de majdnem elsírta magát...
valami tutira van a háttérben. Szerintetek?
2014. márc. 10. 17:11
1/4 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom mi van a háttérben.
2/4 anonim válasza:
én is így voltam a mosatni barátnőmmel.. fél évig küzdöttem érte.. többször is mondtam neki h többet szeretnék de ő mondta hogy nem szeretne kapcsolatot meg ilyenek, de végül megérte fél évig küzdenem.. kitartás ne add fel! :)
3/4 anonim válasza:
Mert csúnyának tart, de sajnál.
4/4 anonim válasza:
Ha régen sokszor kihasználták, valószínűleg fél, hogy te is ki fogod. Fél az új kapcsolattól. Fél, hogy újra kudarc éri. Fél, hogy újra kihasználják! Mivel régen sokszor kihasználták, beletelik egy kis időbe amíg megnyugszik és rájön, hogy te nem fogod kihasználni, és kiheveri azt, hogy régen kudarc érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!