Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? Csak célozgatok, de nem merem elmondani.
Van egy lány akivel nagyon régóta jóba vagyok. Nagyon kedves, aranyos, vicces, és egybe komoly is, nagyon szép.
Eddig mindig csak célozgattam rá, hogy szeretem... tiszta szívből...
Ő ezt viszonozta is. Volt egy barátja akivel szakítottak, de újra elkezdtek beszélgetni. Nem tudom hogy hogyan kérdezzem meg? Miről beszélgessünk.
Nem szeretném se megbánta se semmi olyat mondani. Kérem segítsetek! Nem tehetek róla, de annyira szeretem. <3
Ha annyira jóban vagytok, simán megkérdezheted hogy a barátjával mi a helyzet...
Tapogatózhatsz úgy, hogy mi lenne ha... ... ha valakinek megtetszene, tudná-e viszonozni, stb stb, szóval minden ami érdekel, de nem mondod meg hogy Rólad lenne szó.
Így ha nagyon nem oké, akkor nem kell azonnal bevallanod.
De ha kedves és aranyos akkor sem fog megharagudni, ha bevallod az érzéseidet.
-Vagy járás lesz belőle,
-vagy megmarad a barátságotok, hisz ha nem jön össze, és meg tudjátok beszélni, az azt jelenti hogy nagyon mély kapcsolatotok van.
mondd el neki!!
hány évesek vagytok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!