Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek (vagyis nem tudom, hogy mind olyan-e) a tizenéves csajok, hogy én 27 évesen fűzöm-fűzöm őket, célozgatok a randira, sétára, ők mosolyognak, elvörösödnek, teljesen úgy tűnik, hogy benne vannak, aztán hirtelen nemet mondanak?
Figyelt kérdés
Vagy 8 ilyen 17-18 (sorry, nekem ezek tetszenek)körüli lánnyal találkoztam vagy randiztam. Teljesen úgy tűnt, hogy a ,,tenyeremből" esznek, aztán hirtelen nemet mondtak és leléptek szó nélkül, telefont sem vették már fel. Persze finoman próbálkoztam, nem rögtön szexre céloztam.2014. jan. 29. 22:47
1/10 anonim válasza:
Ha ezek tetszenek, akkor sorry, de így jártál. Ne várd, hogy egy ennyi idős lány komolyan akarna tőled bármit is. :D
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de külsőleg ezek tetszenek. De valahogy szélsőségesen viselkednek.
2014. jan. 29. 22:51
4/10 anonim válasza:
igazából szexre kellenek neked?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, de furák. Nem annyira levetkőzősek, mint hinnénk ezekről a lányokról.
2014. jan. 29. 23:13
6/10 anonim válasza:
Szerintem egyrészről biztos látszik rajtad, hogy nem komolyak a szándékaid és csak fűzögeted őket. Másrészről meg viszonylag jóképű lehetsz, jó kiállással, stb. Szóval szerintem eleinte nem nagyon tudnak neked ellenállni, meg amúgy is tetszik nekik, hogy ennyire bejönnek egy idősebb srácnak. Aztán gondolom megbeszélik ezt másokkal (barátnő, stb) is, és elég hamar rájönnek, hogy csak szexre kellenek neked. És a közhiedelemmel ellentétben sok lánynak nem annyira buli, hogy fűvel-fával dugjon.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a húszonéves csajok sokkal nőiesebbek mint egy 17-18 éves kicsit le vagy maradva a korodhoz képest már bocsi.
Nyilván fiatalok de nem hülyék és nem bennem bele a korkülönbség miatt.
8/10 anonim válasza:
18/L vagyok, de én ezt nem hagyom. És kerülöm az ilyen pasikat, akik csak leakarnak fektetni.
9/10 anonim válasza:
Azért mert ijesztő. Persze jó érzés, hogy felnőtt férfit az ujjaink köré csavarni, de itt meg is áll a dolog ennyi. Jót tesz az egónknak,de ijesztő belegondolni, hogy egy emberrel bárhogy együtt lenni, aki korban ottvan, hogy családalapítás és miegymás. szerintem...
10/10 anonim válasza:
ismerek olyat aki 17 évesen, 30 évessel van együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!