Rosszlányokos randin történt velem: Bejelentkeztem Viktóriához és csütörtök este meg is látogattam. A poén az egészben, hogy nem ő fogadott hanem egy másik csaj de láttam hogy ő nem lehet a képeken szereplő Viktória. Lehet perelni átverés miatt?
telefon egyeztetés
más csaj fogad és átver
perelés
várjál nem komplett a sztori. tehát:
bejelentkeztél Viktóriához...másik csaj fogadott, legalábbis biztos vagy benne....aztán mi lett: követelted hogy viktóriával lehess de mivel nem jött Viktória idegesen távoztál vagy lefektetted csak nem volt vele olyan jó mint Viktóriával lett volna szerinted?
Világos. De hol itt baj?
A kép és akit megdugtál nem stimmelt, de te ennek ellenére mégis megdugtad. Akkor meg mit akarsz?
Egyrészt...rosszlányokos RANDI??:D Az nem randi hogy elmész egy k..rvához.
Másrészt kit perelnél? Az oldal szabályzatában benne van, hogy nem vállal semmilyen felelősséget, mint úgy általában akármelyik hirdetőoldal.
Másrészt, ezzel az "átveréssel" neked milyen anyagi, vagy egyéb károd született, azon kívül hogy nem azt a nőt dugtad meg hanem egy másikat? SEMMI :D
ezen felül, láttad hogy nem azt kapod, ami le volt írva, mégis igénybe vetted a szolgáltatást, innentől fogva mi a problémád?
Megnéztem a bigét.
A monori Viktóriánál voltál?
Jobb nem volt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!