Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, meleg fiúk! Hogyan fogadott el a környezetetek? Mit szóltak a szüleitek, barátok, hogy ti mások vagytok?
A barátaim és a családom teljesen elfogadott! Bár szüleimmel akadtak gondok és viták, de ezek is inkább féltésből kifolyólag, mert ők sajnos csak a sztereotípiát látták. Másfél éve járok a barátommal és bebizonyítottam, hogy két férfi közt is lehet normális, komoly érzéseken alapuló kapcsolat. Szüleim már ismerik és szokott is hozzánk járni a barátom, szóval úgy gondolom már szinte teljes az elfogadás. Mert sokan nem akarnak tudomást venni az ilyenről, de ha a szülők eljutnak oda, hogy szemtől szembe megismerik a fiúk barátját, ott már nincs gond.
Talán nálam is az segítette az elfogadást, hogy egyáltalán nem vagyok sztereotip meleg. Mély a hangom, nem rázom magam stb. Kimondottan idegesítenek a lányos fiúk és nehezen tolerálom őket. Párom is fiús, szóval bárhova is megyünk együtt senki se veszi le, hogy van köztünk valami.
Egyre inkább felvállalom magam, persze csak azok előtt, akiknél tudom, hogy ez nem okoz gondot. Aki számít az tudja.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!