Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé meleg és kevésbé jó kinézetű pasik egymással, a homoki gyík metroszexuális fiúk meg csajokkal táncolnak?
Első kép átlagos vagy ronda pasikról szól, másik kettő meg homoki gyíkokról(aki sztem nem is néz ki jól, nekem nem férfias, de a lányoknak úgy néz ki, hogy igen). Azért kérdem mert nem járok bulizni, de a fotókon mindig ezt a két végletet látom.
Már nem azért, de én nőként semmi rondát nem látok az első képen lévő srácokban. Teljesen normális férfipalánták.
A középső képen csak egy kicsit visszahúzódóbb srác van, gondolom ezért is lányokkal ment bulizni, nem pedig fiú haverokkal, a harmadik képen lévőt hagyjuk, rá talán illik a leírásod. Ocsmány ez az ing.
Akkor elemzem, jó?
1. Egy haveri társaság egy kocsmában, vagy valamilyen pub-ban, söröznek.
2. Egy teljesen átlagos buliban, teljesen átlagos kinézetű fiúk és lányok.
3. Láthatólag egy exkluzívabb klub, sznob srác, sznob csajokkal.
Ezzel azt akarom csak mondani, hogy nem lehet a 3 képet összehasonlítani ilyen szempontból, mert teljesen másról van szó. Ha megfigyeled más a helyszín, a társaság összeállítása, valószínűleg a szituáció is.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!