Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy meleg? (27f és meleg)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg? (27f és meleg)

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm a munkahelyemen és nem tudom róla eldönteni róla, hogy meleg-e vagy sem! Árulkodó jelek viszont vannak! Néhány ilyen: Csipkedi a mellbimbómat, tegnap kezet fogtunk és nem engedte el amikor én már visszahúztam volna, és számomra ez olyan furcsa volt a többi dolgát ismerve, akkor volt olyan hogy, hozzáér a karomhoz olyan óvatosan néha a hátamhoz és én nem úgy érzem mintha csak olyan haveri szinten menne! Ráragasztott egy cimkét a gatyám sliccére nekem már majdnem merevedésem volt már ettől és amikor én is ugyanúgy csináltam ugy éreztem mintha ha most megfognám a farkát nem szólna semmit utólag már bántam ugyan de hát nem kockáztathatok!

Szerintetek mi van ilyenkor?

2011. dec. 14. 09:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csipkedi a mellbimbódat???
2011. dec. 14. 10:05
 2/15 anonim ***** válasza:
"Ráragasztott egy cimkét a gatyám sliccére nekem már majdnem merevedésem volt" - apukám, mind a ketten melegek vagytok ezek után!
2011. dec. 14. 10:07
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
full meleg.
2011. dec. 14. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Dugjatok egyet jövő héten a karácsonyfa alatt.
2011. dec. 14. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom. De a hetero munkatársaim általában nem csipkedik a mellbimbómat. Másét sem. Szóval lehet. :-D

26/N

2011. dec. 14. 10:23
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
hát sztem elég egyértelmü :D
2011. dec. 14. 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

De komolyan. Ezt em tudom feldolgozni..

Csipkedi a mellbimbódat.. Micsoda élethelyzet amikor egy munkahelyen a mellbimbódat csipkedi vki?:DDD

2011. dec. 14. 10:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én az ő helyébe a kolléganőm fenekét markolásznám :D
2011. dec. 14. 10:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Csipkedi a mellbimbómat :D Mekkora egy perverz munkahely lehet ez már? :D Te meg csavargasd az övét, és ha nem izgul fel, akkor mond azt, hogy csak a Juventust akartad befogni!
2011. dec. 14. 10:45
 10/15 anonim ***** válasza:
hát a srác az meleg az biztos, de hogy te is az vagy az biztos, hogy ezeket te engeded neki, sőt szemmel láthatólag nem is ellenkezel, boldog pár lehetnétek
2011. dec. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!