Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány, szemez, nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány, szemez, nem csak egy emberrel akkor könnyű préda?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet. Szóval van egy lány, aki megpróbál velem szemezni, már 5. napja. Én nem nagyon hagyom, de szemem sarkából látom hogy engem figyel. Számomra ez azt jelenti, hogy nem csak velem, hanem bármilyen fiúval próbál incselkedni. Könnyű préda esetleg? Mert kinézetileg ilyen plázapics@@, szépnek szép, de ez a stílus, és feltételezem a hozzáállás sem az esetem.
2013. jan. 18. 22:24
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Legalábbis ezt a nem csak egy emberrel, ezt csak gondolom a stilusából
2013. jan. 18. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de ha nem az esetre akkor miért érdekel?
2013. jan. 18. 22:30
 3/19 anonim ***** válasza:

Te szerintem nem vagy tisztában vele, hogy mi az a szemezés. Ha a szemed sarkából látod, hogy figyel, akkor max. less, néz, de nem szemez.

Én pl. szoktam szemezni, de mindig csak egy férfival és nem is tudnék mással, csak mindig azzal aki úgy igazán bejönne. Én is szoktam lesni néha, hogy észrevegyen. Ilyenkor játszom, hogy sűrűn rápillantok - amúgy ki se birnám, ha nem néznék oda. Ha szerencsém van és épp akkor ő is néz amikor ránézek, akkor többé-kevésbé elég sokáig tudom a szemkontaktust tartani. De ennek is vannak fokozatai, mert igazán akkor a legérdekesebb, ha megszűnik a külvilág és csak ti ketten maradtok - úgy értem vannak emberek, de mégis mintha senki sem lenne körülöttetek. Hát tudod szerintem ez a szemezés. Ez nagyon szép, nagyon jó és kellemes érzés. Többnyire 8-10 mp feletti időszakig terjed. Mintha a pasi a szemével levetkőztetne - így szokták mondani. Ha mosoly is társul, az már mindent elmond.

De ha egy csaj mindenkivel flörtöl, mindenkit bámul, no az elég gáz.

4/19 A kérdező kommentje:
mert már kezd idegesiteni hogy mindig próbálja keresni a szemkontaktust.
 5/19 A kérdező kommentje:

rápillantok - amúgy ki se birnám, ha nem néznék oda.

na ez érdekes. Azt hogy érted hogy nem birnád ki? Ösztönösen arra néz az ember többet, aki szimpatikus?

2013. jan. 18. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Akkor ne viszonozd, ne mosolyogj vissza és főleg ne kezdeményezd a szemezést! Ezekkel ugyanis csak pozitív jelzést továbbítasz felé.

Kerüld a tekintetét. Azért fintorogni nem kell!

2013. jan. 18. 22:33
 7/19 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy én pl. ahogy megérkezek oda ahol látni szoktam az első pár percbe felmérem a terepet, hogy hol van. Ez úgy jön magától. Aztán elkezdem lesni. De általában én szoktam rajtakapni őt, nem ő engem. Mégcsak zavarba se jön - vagyis lehet, de nem fordul el.

De ha épp nem figyel, akkor muszáj látnom, egyszerűen hiányzik ha nem néz rám. No akkor jön a legalább 4-6x arrafelé lesek, mire leesik neki és végre odanéz, ha kell megfordul és mosolyog és nézünk egymásra.

Nekem már tényleg hiányzik ha nem néz felém. Biztos azért mert ideje tart már ez.

De azt mondom, hogy ne viszonozd a csajnak, mert akkor megérti, hogy nem. Ha ez a srác nem viszonozná és nem is kezdeményezné,akkor én is leállítanám magam. Venném a lapot. DE így mit gondolhatnék mást, mint hogy pozitívan vélekedik. Nem?

2013. jan. 18. 22:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Mégcsak zavarba se jön - vagyis lehet, de nem fordul el.

Ez még a viszonzás előtt, mikor nem nézett rád, vagy mikor már megvolt pár szemezés azután nem jött zavarba? :D

2013. jan. 18. 22:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Jajj milyen kérdés máááááááárrrrrrrrrrrr!!!!!

Háááááátttttttttt (mondjak estimesét?) szóval

egyszer volt hol nem volt az Óperenciás tengeren túl az úgy történt, hogy nem egyszer volt, hanem sokszor volt már olyan, hogy odanézett, megláttam - mivelhogy én is mindig titkon figyelem legalább a szemem sarkából - és akkor ránéztem, de ő nem fordult el. Az hogy zavarta-e őt, hogy rajtakaptam vagy nem, azt nem tudom, mivel nem beszélünk erről SZERENCSÉRE!!! :DDDD de gondolom valami motoszkál ilyenkor az agyacskájában neki is, márcsak abból kiindulva, ahogy a két kis szép szemecskéje világít.

2013. jan. 18. 22:58
 10/19 anonim ***** válasza:

Aki elkapja a szemét az általában én vagyok. Ezúton is gratulálok neki, hogy zavarba szokott olykor hozni.

No ilyeneket nem szabad csinálni, ha semmit se akar a srác. Összezavarja szegény lányt.

2013. jan. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!