Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány, szemez, nem csak egy emberrel akkor könnyű préda?
Figyelt kérdés
Adott a helyzet. Szóval van egy lány, aki megpróbál velem szemezni, már 5. napja. Én nem nagyon hagyom, de szemem sarkából látom hogy engem figyel. Számomra ez azt jelenti, hogy nem csak velem, hanem bármilyen fiúval próbál incselkedni. Könnyű préda esetleg? Mert kinézetileg ilyen plázapics@@, szépnek szép, de ez a stílus, és feltételezem a hozzáállás sem az esetem.2013. jan. 18. 22:24
11/19 A kérdező kommentje:
:D Csak kiváncsi voltam már a történetedre ha elkezdted :) nem akartalak én nagyon piszkálni.
2013. jan. 18. 23:02
12/19 anonim válasza:
De kérdező nem én vagyok a te embered, mert mi nem 5 napja csináljuk!
Eszedbe ne jusson viszonozni a szemezést vagy lesni, ha le akarod rázni! Ezt jegyezd meg!
13/19 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Nem vagyok sértődös.
14/19 A kérdező kommentje:
Világos! :D Ti mióta húzzátok egymás agyát? Feltételezem akkor neked most nincs senkid, mert az a másik ha szemezés van, minden van, de kapcsolat is van mellette.
2013. jan. 18. 23:04
15/19 anonim válasza:
Egy jó ideje. Lassan alakulgat talán. De nem baj! Vagy lesz belőle valami, vagy nem, azt akkor nem.
16/19 anonim válasza:
Azért nem jön zavarba, mert nem is érdekled. Csak éppen ott vagy, ahová néz.
17/19 anonim válasza:
jah! mindig ott. Ha előrefelé vagyok, ha hátrafelé vagyok, mindig ott. :)
18/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz. Ha olyan egyértelmű, akkor már lépnek kellett volna, ha nem lány vagy. De a Tündike név mindent megmagyaráz...
19/19 anonim válasza:
A kérdező nem Tündike. Legalább is nem látszódik a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!