Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az idegen társaságban inkább háttérben, csendben meghúzódó, de értelmes fiúról, akinek megvan mindenről a véleménye csak nem mondja el mindenkinek, csak aki közel áll hozzá?
Hogy nyilván önbizalom hiányos, és nem akar ismerkedni. Ha mégis, akkor jól titkolja valamiért. Lehet, hogy titkos ügynök?
Viccet félretéve, ha azt akarod, hogy észrevegyenek a lányok, ne bujkálással hívd fel magadra a figyelmet.
34 nő
Barátom ilyen :D Tisztelem benne :) Bár én meg pont az ellentéte vagyok, ami a szívemen, az a számon :D :D Legalább jól kiegészítjük egymást :D
18L (és 18F)
Igen, de nézd meg azt is, hogy azok a lányok milyenek :DD Ha értelmes, rendes pasi vagy, ne akard felszedni azokat a felszínes pénzéhes rib.ncokat :D Hidd el, nem jók másra, csak d.gni. :D
Az értelmesebb lányoknak meg a normális srácok jönnek be, csak ők nem fognak "rádtapadni", értük kicsit meg kell dolgozni :))
Harmadik vagyok!
Figyelj, azért, mert valaki ki meri nyitni a száját, nem feltétlen buta. Ez nem igaz, mait most itt leírtál. Én azt mondtam, hogy jobban észre veszem a harsányabb embereket, te pedig egyből olyan szavakkal dobálózol, hogy a butákat. NEM. Három szóbol lesül, hogy ki a buta, ki nem, ha harsány, de buta, hát ott ette meg a fene.
Ha csöndes vagy, úgyis ki fog derülni, hogy értelmes vagy meg intelligens, de ahhoz nem feltétlen elég egy alkalom. nincs ezen mit csodálkozni, egyértelmű, hogy a beszédesebbek könnyebben érvényesülnek, nem értem, miért vagy meglepődve. Nem ellened irányul most ez a válaszom, tényleg nem. Csak azt mondom, hogy lehet te akármilyen intelligens és húde értelmes pasi, ha nem vagy hajlandó megszólalni lányok közelében, mert x embert nem bírsz a társaságból.
Mindazonáltal:
"Mindegy, mi van belül elrejtve, csak az számít, amit teszel!" /Batman: Kezdődik!/
Találd meg az arany középutat: ne beszélj sokat csak úgy, fölöslegesen, de azért néha kezdeményezz társalgást :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!