Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valakinek otlet mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek otlet mi lehet a hatterben? Tobb lent

Figyelt kérdés
Egyutt toltottem egy sraccal (26) az ejszakat, nem fekudtunk le de erezhetoen volt velunk valami. Reggel picit beszelgettunk es szoba kerult a mi lenne ha egyutt lennenk tema. Szerintem en vagyok az utolso akivel jarna, mondtam neki hogy nem mukodne. Megkerdezte, miert nem. Mondtam ra egy indokot mire o megcafolta azt mondta pont azt szeretne bennem es mosolygott. Azota nem keres.en probaltam beszelgetest kezdemenyezni nem tul sikeresen. Szoval ilyenkor szerintetek mi van? Azt erezheti hogy lekoptattam? Vagy nem akar semmit? 22/L
2015. jún. 23. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet csak bókolni akart hátha lefekszel vele...
2015. jún. 23. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Rájött h egy kiszámíthatatlan p*csa vagy, aki össze-vissza beszél.
2015. jún. 23. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak egy dugást akart, ami végül össze sem jött.
2015. jún. 23. 22:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akart velem lefekudni en probalkoztam :D
2015. jún. 23. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor lehet van valami eü baja :D vagy csak szimplán nem jöttél be neki és nem akart megsérteni...
2015. jún. 23. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Ő többet szeretne a kosza nu***meránál, te meg pedig nem!

Én is voltam így, elutasítottam az egy éjszakást, mivel többet szerettem volna, ezt meg is beszéltük, mégsem értette meg (nem csoda hiszen ő nő). Másnap már a neten azt olvastam biztos bu***zi vagyok, leszakadt a fa***szom egy balesetben, valami nemi bajom van, ő pedig a barátnőinek ezt írta kicsi volt a répa ezért ő utasított el és ráadásul erőszakos is voltam vele.

A társaság kiutált, 4 barátzónás kanja (dugóbarátja) akiket eddig barátnak gondoltam jól elkalapált. A nők különféle jelzőkkel illettek, amikor már felkelni sem bírtam, ők is kifényezték rajtam a cipőiket.

Ebből is tanultam, kosza dugást nem szabad elutasítani, különben a társadalom berág a férfira!

2015. jún. 24. 06:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Mik vannak? Jo csajt fogtal ki :D
2015. jún. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!