Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi randin azzal hárít, hogy törölte magát facebookon, azért nem találom én meg az ő profilját, akkor mi lehet a háttérben?
Ha már most megkérdőjelezed a kijelentését, akkor mi lesz majd később?
Mi van, ha tényleg igazat mond és nem hárít, ahogy te állítod és csak te fantáziálsz sokat? Erre nem gondoltál?
Van valami oka, hogy megkérdőjelezed a kijelentését?
Mit hárít?
Ha nem találod a profilját, akkor az leginkább azért van, mert nincs. 5,2 millió magyar felhasználó van, szóval miért volna ez hihetetlen?
arra nem is gondolsz, hogy TÉNYLEG törölte a profilját?
Kérdező, talán azt gondolod, hogy már nem is lehet (pár)kapcsolatban lenni olyan emberrel, aki nincsen fent a fácsén?
Pl én újévi fogadalomként töröltem a profilomat, egyáltalán nem hiányzik.
Haha, nekem sincs profilom facebook-on.
Jaj-jaj, mit rejtegethetek vajon a háttérben?:OO
"Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Randizás"
6-os
Aki nem létezik,nem rejtegethet semmit sem!:D
Hagyjad,jobb lesz neki így.
Mivel nem vagyok fent fb-on, ezért csak találgatok, de az a cucc nem úgy mûködik, hogy ha rákeresel egy létezô profilra, akkor a keresô kiadja?
Tehát ha nem adja ki, akkor ezek szerint tényleg nincs fent.
Vagy akkor mi a kérdésed?
Például az is lehet láthatatlanra tette a profilt nem ismerősök számára, nehogy rá tudj keresni hogy kapcsolatban van. Mert ugye kapcsolati státuszt megszűntetni nem tudja hogy a párja ne vegye észre.
De az is lehet semmi ilyen nincs a háttérben mert én is akartam már törölni magam.
Ha biztosra akarsz menni várj a szexel és csak randizzatok.
Kiváncsi vagyok egyébként, majd a végkimenetelt írd már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!