Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK:ti hogyan szeretnétek ha közeledne hozzátok Facebookon egy szimpatikus pasi? Hogyan és mennyi idő után szeretnétek ha randira hívna?
Hát ahhoz nagyon kell tetszen egy férfi, hogy fogadjam az ottani közeledését. Mert csak úgy egy átlagos, nem annyira tetsző férfitól inkább az ugrana be, hogy nem mer megszólítani a valóságban, ezért ott próbálkozik.
Ha minden nap beszélünk az első alkalomtól kezdve, akkor azért olyan 2-3 nap (és alkalom) után elhívhatna randizni. Nem szeretem azokat a férfiakat, akik hetekig-hónapokig titkolják a másik elől a szándékaikat. Sajnos sok olyan srác volt szerelmes belém, aki az elején barátkozni akart, miközben amúgy már rég letepert volna.
Egy nő már kb. 5 mp után tudja hogy akar-e tőletek valamit. Ezt később elrontani lehet már max. bénázással (ahogy volt is rá példa), szóval semmi értelme a randi kérést túl sokáig húzni.
20/L
Én 1x kipróbáltam 1 társkeresőt, egy számomra is tetsző lánnyal sikerült társalgást kezdeményeznem amit szívesen fogadott viszont a 3. nap után azthiszem, de lehet 4. megkérdeztem, hogy elmehetnénk valahová erre azt a választ kaptam, hogy "te is biztos valamiféle perverz vagy, ha ilyen hamar akarsz randira vinni".
Hiába mondtam neki, hogy azért volt ez mert most, ha csak az interneten társalgunk (szerintem legalábbis) megfárad a dolog és soha nem lesz belőle semmi szerinte én biztos csak dugni akartam, szóval töröltem magam a társkeresőröl és azóta nem is eröltetek semmi ilyesmit, úgy vagyok vele ezt nem szabad eröltetni majd vagy megtörténik vagy nem :)
Nem ismerkedem fb-n, nincs is rólam nyilvános kép, így nem is akar ott velem senki ismerkedni. Problem solved.
Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnék ismerkedni, de jobb azt élőben. Volt már rá példa, hogy neten ismerkedtem meg egy fiúval és kapcsolat is lett belőle, mert ez is csak egy felület. Rövid idő után találkoztunk. Az aki hosszas levelezgetésekbe megy bele, a találkozástól elzárkózik, aktuálisan nem nyitott igazából az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!