Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a hétvégi randira azt mondja, hogy hétvége
általában nem nagyon jó nekem, mert ilyenkor nyáron vagy
csavargok valahol vagy szüleimhez utazom le vidékre?
Figyelt kérdés
Most lenne az első randink, de már így indít?
31 éves a pasi, jóképű.
Egyébként folyamatosan keres, de nem tudom... :/
Most hétvége nem jó neki, mert "haverok jönnek hozzám, de jövő hét hétköznap este fél 9 körül oké lenne...."
Másnak meg kell a minőségi hétvége, amit nyilván akkor tud veled elképzelni, ha már túl van egy-két egy-két órás randin. Az sem igaz, bas..zki, hogy te este tízig orvosnál van kontrollon hétköznap, vagy bankban... Kamu kifogásokkal jössz. Miért ne érnél rá egy mozira, vagy kiállításra, vacsorára, fagyizásra, sétára a városban? Minek pénzt költeni minőségi programra? Nem tudsz ingyenes minőségi programot? Nem tudom, mi augusztusban simán kimegyünk ingyenes hullócsillag-nézésre piknikes kosárral hétköznap éjjel is. Meg van ezerféle ingyenes program, amire kívácsiak vagyunk, pl. hogy mi lett a régi Kertemből a Városligetben, ott bejártuk az elhagyott épületeket, tele vannak k...rva jó grafitikkel, keresünk jó street artokat, futunk szigetkört stb. Ha egyszer összejöttök, mi a francot fogtok egymással kezdeni hétköznap? Nézitek a falat? 41/n
2016. aug. 30. 09:04
32/39 anonim válasza:
"mint említettem már abban is hazudott mikor regisztrált fel a társkeresőre. nem értem ezt a tényt miért hagyja mindenki figyelmen kívül."
Kedves Kérdező!
Legközelebb ne a sokadik kommentben köpd be a fontos infot, mert hidd el, nem a válaszolók hibája, ha a feltett kérdésre válaszolnak, és nem böngészik végig, hogy elbújtattál-e valami létfontosságút a 4 oldal egyikén.
Igen, így a hazugságokkal már tényleg felejtős, de továbbra sem azért, mert azt kérte, hétköznap találkozzatok.
Viszont te is elég felejtős vagy, ezzel a nyomozgatással és a barátnőd beszervezésével. (Mondjuk pont megérdemelnétek egymást...) Szóval nagyon gáz vagy te is meg a pasi is. Bocs.
2016. aug. 30. 10:36
33/39 A kérdező kommentje:
Te meg egy HP :-D A válaszodra ennyit reflektálnék :-D
2016. aug. 30. 11:39
34/39 A kérdező kommentje:
És meg is mondom miért, mert ezt az egyet tudod 3 komment óta szajkózni, ahelyett, hogy leszakadnál a témáról....Unatkozol? Írj máshova. Olvasni meg nem tudsz. Kb. ennyi.
2016. aug. 30. 11:40
35/39 A kérdező kommentje:
Eleve nem értem, miért baj egy ilyen HP-nak, hogy én nyomozok? Ha valaki hazudozik, nyomozok is utána, hogy megerősítsem a gyanúm és nem fogok összejönni vele. Szerintem téged pedig ott b.asz..nak át ahol akarnak. Ilyen nőt simán csal a pasija, mert még ahhoz is hü.lye, hogy átlásson a szi.tán, hogy esetleg másik csaj van a képben. megérdemled. Álomvilágban élsz.....És én vagyok gáz?! Te vagy egy ostoba buta liba és ráadásul naiv.
2016. aug. 30. 11:48
36/39 anonim válasza:
#32: Látod, te is megkaptad a szokásos agresszív kioktatást (ugye a támadás a legjobb védekezés), a kérdezőhöz hasonló emberek sosem fogják belátni, hogy hibáztak, mert ahelyett, hogy 5-6 kommentbe szétszórják az infókat, logikusabb lenne már az elején, a kérdés alatti kifejtésnél közölni. Ja, bocs, mégse, az túl egyszerű lenne. Ha a kérdező rögtön a kifejtésnél leírta volna mindazt, amit utána egy fél óra múlva a kommentekre reagálva leírt, akkor minden könnyebb lett volna, és nekünk sem kellett volna találgatnunk. Bár ha belegondolok, biztosan úgy működött az egész, hogy fél órával előtte még nem tudta azokat az infókat, amiket fél órával később, ezért nem írta le rögtön az elején, és mégiscsak mi vagyunk a hülyék. Mea culpa, hamut szórok a fejemre.
2016. aug. 30. 12:29
37/39 anonim válasza:
Ugyan már, nem vagyok én Harry Potter (bár hízelgő a feltételezés). :D
2016. aug. 30. 13:09
38/39 anonim válasza:
Szerintem találkozz vele egy hétköznap. Beszélgettek, figyeled, hogy viselkedik, dumáltok a hétvégékről, kérdezgetsz, levágod, hogy csak dugni akar-e.
Egy randiból simán le tudod szűrni, kamuzik-e.
Ha te pedig hétvégeken képzeled el a randikat a jövőben, mondd meg ezt neki, aztán felel rá valamit. Ha neki csak és kizárólag a hétköznap felel meg, akkor ennek az egésznek úgysincs jövője.
34f
2016. aug. 30. 16:30
39/39 anonim válasza:
Bocs, bár én semleges választ adtam viszonylag, de én sem szívesen olvasok vissza minden kommentet, csak mert ott potyogtatod el az információkat. Tessék az elején összeszedni mindent és érthetően leírni, ne kelljen már 20-30-50-100 hozzászólást végigolvasni a hiteles válaszadáshoz.
Aki ennek ellenére így adja meg az információkat, az tartsa fejben, hogy sokan csak a leírást olvassák el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!