Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt a pasi mire értette?
Figyelt kérdés
A barátnőmet nagyon kicsinálta egy pasi. Csúnya szakítás lett belőle. A szakítás után után visszahallottam, hogy valakinek azt mondta a barátnőmről, hogy ri. ban.c. A baratnőm nem nézett más pasira egyáltalán. Amikor ezt megtudtam, írtam neki, hogy a legjobb barátnőm egy hétig sírt nálam a szakítás után es Ő volt az első férfi az utolsó 3 éves kapcsolata óta, akivel együtt volt és akivel a végletekig komolyan gondolta.. és megkérdeztem, tőle, hogy ezek után őt mered ri.. ncnak hívni. És, hogy kb roha.. djon meg... Erre azt válaszolta:"Gondoltam.. :) " Most ezt vajon mire értette, ha egyszer már le. ku. rv. ázta? Nem értem ezt teljesen2016. aug. 27. 20:28
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom...
Lehet, hogy azt gondolta, hogy írni fogsz neki. Fogalmam sincs, de szerintem ne is kérdezd meg tőle, nem érdemes ilyenbe belebonyolódni.
Ha kicsinálta a pasi, meg pláne ne sírjon utána a barátnőd. Tudom, könnyű mondani, de hidd el, hogy csak magának árt ezzel a barátnőd. A pasi meg éli világát, mintha mi sem történt volna.
Próbáld elterelni a barátnőd figyelmét!
2/4 A kérdező kommentje:
Rem a csávó visszakapja az élettől kétszeresen! Kapjon egy igazi ri..bancot és akkor megtudja!
2016. aug. 27. 22:08
3/4 anonim válasza:
Gondolod, ha a barátnőd érzéseivel nem foglalkozott, majd ha te ráírsz, attól meghatódik? Aki bunkó, soha nem magában keresi a hibát. Amúgy ha ilyen bunkók leku.váznak egy nőt, annak két oka lehet: vagy neki nemet mondott, vagy pedig - mint az adott esetben - kapcsolatban volt vele, hűséges volt hozzá, de jobb ráfogni a szakítás okát, mint önvizsgálatot tartani. Hidd el, sok ember azt nézi, hogy ki mondja, és nem azt , hogy mit, így ha egy bunkó leszólja a barátnődet, az az ember akinek mondja, érzi, mi az igazság. Persze, rosszul esik, de nincs súlya egy ilyen ember mondanivalójának.
4/4 anonim válasza:
A csúnya szakításhoz (és ahhoz, hogy odág jussanak a dolgok) általában 2 ember kell..
Nem csak azért lehet, r..c valaki, mert félrelép, hanem pl. azzal is, ahogy a másikkal viselkedik - pl. ha tényleg olyan csúnya volt a szakítás, akkor ott simán lehetett olyan kirohanása vagy húzása a barátnődnek, amit így reagált le a volt barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!