Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most ő hogy értette?
a pasim azt mesélte hogy régebben hosszú volt a haja és az egyik havercsaja sokszor kivasalta neki,lakkozták a körmét színtelen lakkal és ez neki természetes volt,meg egyszer beszólt egy olyat,hogy ő biszex,de ezt csak "poénból"
lehet hogy meleg vagy mi?? :$
ezt nem poénnak szántam!! >:(
a pasimról van szó!!
21 éves
Az én párom haja rég hosszú, régen hidrogénezte, de volt vörös is egy időben, használt rúzst és körömlakkot, vett melltartót és csipkés combfixet (jó, cosplay volt, az azért más :)), kettőnk közül csak neki volt valaha műkörme és körömfúrója (az is cosplay), pedig a körme eleve nagyon hosszúra nőtt... és? Melegnek nem meleg :D
A hajvasalás és a színtelen körömlakk elég ártatlanul hangzik (illetve a hajvasalás furán, de tudom, hogy van egy ilyen divat mostanában, bármi is az).
te most férfi vagy vagy nő? mert az azért nem mindegy:D
én egy pasiról beszéltem nem egy nőről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!