Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt hogy értette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt hogy értette a párom?

Figyelt kérdés

Múltkor néztünk egy vígjátékot, amiben a főszereplő 2 csajjal szexelt, én meg megkérdeztem a párom, hogy ő kipróbálná e hogy mellém még egy. (Amúgy én biztosan nem engedném ezt, csak kíváncsi voltam mit mond) És azt mondta, hogy: nem próbálná ki, mert engem szeret, és tudná hogy nekem rosszul esne.

Na most akkor csak azért nem venne be mást mert nekem rosszul esne és nem azért mert nem szeretné?

Nem akartam tovább feszegetni a témát.

2013. márc. 21. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Gratulálunk, eltaláltad. A nyereményed egy újabb hülye, felesleges kérdés.
2013. márc. 21. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
És most tulajdonképp mi zavar? :) H, empátiából esetleg füllentett vagy h, ennyire szeret? :)
2013. márc. 21. 14:03
 3/7 Baccardi01 ***** válasza:
100%
Nem szabad kombinálnod. Ha ő azt mondta, amit mondott akkor nyugodt lehetsz. Biztos nagyon szeret és csak veled akar lenni.
2013. márc. 21. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne kombinálj! A fiúk/férfiak azt mondják, amit gondolnak.
2013. márc. 21. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt is jelenti,hogy melletted senki se kell neki
2013. márc. 21. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Bírom mikor elkezd valaki kombinálni. Mire jó? Nem, h örülnél, h ennyire szeret! Semmi sem jó??!..

(N)

2013. márc. 21. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ezt mondta,akkor biztosan így is gondolja,nem kell túlkombinálni.
2013. márc. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!