Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom el élvez a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amir kérdése:

Nem tudom el élvez a párom? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Sziasztok össze jöttem egy lánya az előtt csak egy napos kalandjaim voltak de ez hosszabbra sikerült na most nekem az a gondolom a mikor szexelünk nem tudom el e megy vagy is el jüt e a csúcsára nem tudom néha én szégyellem magamat a mikor szexelünk aszt mondja nekem még még erősebben néha izomlázam van állandó veszekedés van köztünk de nem tudom miért és nagyon de nagyon hisztis meg nekem nagyon tág ha lehet így fogalmazni sokszor olyan szintre ki borulok hogy nem érzem magamat jól az előtt egy vidám srác voltam semmi gondom nem volt minden nap így fekszem le hogy ideges vagyok és sírni lenne kedvem ez a dolog közzel 6 hónapja tart nagyon meg köszönöm a ki ad nekem tanácsot előtte kp 8-10 percig bírtam már a 40-50p sem gond hogy addig bírjam de így sem tud elélvezni esetleg valami konkrét jele van annak ha elélvez
2013. márc. 20. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
remélem az írásod egybefügg azzal h nem vagy magyar kedves amir:D
2013. márc. 20. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért veszekszik mert nem élvez el? Te jó isten,hogy bírtad ezt fél évig? Próbálj beszélni vele,h mi a gondod...h mi lenne jó neki,h mit tegyél.am próbáltad ujjazni? v a csiklóját izgatni? Lehet ugy eredményesebb lenne. Ha nem javul a helyzet,és a lány továbbra is így áll hozzá a helyzethez,ami miatt te sem érzed jól magad ebben a kapcsolatban,akk hagyjátok az egészet...ha ennyire rossz neked és a lány nem érti meg,akk időpazarlás volt ez az egész :/
2013. márc. 20. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
valszeg túl fiatalok vagytok, és nincs igazi szerelem köztetek, szerintem nem kéne erőltetni
2013. márc. 20. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:

én 20éves vagyok ö pedig 17éves

egy nap sem télig el úgy hogy ne legyen veszekedés semm egyszerűn borzalmas már többször le ultem vele beszélgetni mindig aszt módja oké meg értete és változtatni fog rajta de ez nem igaz mert 1ora el telltélve nem is tudja hogy mi beszélgetünk

és nem hiszem el hogy egy nö nem tud el menni 40-50p allat soha nem volt rám panasz el nézést kérek a helyes irási hibákért

és még anyi van e olyan konkrétum a mikor 100%ba tudom hogy el élvezet e

2013. márc. 20. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss kérdező, de ha azt sem tudod mi a jele az orgazmusnak, akkor te semmit nem tudsz a szexről, ne mondd, hogy olyan jó vagy benne! Néha látszik a pasik írásából hogy baromi messze állnak a női test ismeretétől és ez nálad is látszik. Arról nem is beszélve, hogy a helyesírás ismeretéről ugyan ez mondható el!

Van csiklói orgazmus, van hüvelyi orgazmus, tudod? Mit tesztek az egyikért, és mit tesztek a másikért?

Az orgazmus egyértelműsítő jele a hüvely erőteljes összehúzódása majd ezt követően lüktetése 1-2 másodpercenként párszor. De ha te ezt az eddigi partnereidnél se tudtad...akkor nem tudom miről beszélünk....

Szerintem mindketten ismerkedjetek még a barátnőd testével, vagy váljatok szét, mert ez így röhejes.

2013. márc. 20. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom nem vagyok magyar állampólgár de szerintem nem vagyok rossz az ágyba és nem is vagyok kicsi se 21.7cm van és ez nem vagyok buszke
2013. márc. 21. 02:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy kicsi vagy, nem ezzel van a probléma....
2013. márc. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!