Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik kérni inni ilyen alkalomkor? Lányok, nők, ilyenkor mit kértek?
Hát ha nagyon ilyen filmes díva szeretnél lenni akkor Cosmopolitan vagy PinaColada, de akár Acapulco, Margharitta, SexOnTheBeach...
Én meg szoktam kérdezni a partnerem, hogy mit iszik és általában ugyanazt kérem. :) Ha pedig nem tetszik a választása akkor TequilaSunrise, vagy sima vodkaszóda (utóbbit csak ha olyan az illető).
Miért nem illik sört inni? Pláne koncerten? Ha nem az üveg nyakát húzza meg a lány akkor mi a baj vele?
Száraz fehér bor mellett én egész éjjel józan maradnék, mert meg nem innám. Nem szeretem. Az édes vöröset igen, de az meg ritkán van elfogadható árban.
nem tudom sört miért nem illik nőnek. :D
mondjuk én boltban nem nagyon veszek sört, annyira nem kívánom, de nyáron a melegben, koncerten/fesztiválon teljesen jó. de kérhetsz fröccsöt is, ha az nőiesebb. koktélt én nem kérnék mert az baromi drága ilyen helyeken.
Én alapból mindent megiszok nőként. De él a fejemben pár ilyen kis szabály magamnak.
1. Amit szeretsz. Ha a sört szereted legjobban, akkor kérj azt nyugodtan. Ha valamit nem szeretsz, akkor ne kérd azt csak azért mert azt "illik".
2. Ha tényleg koncerten vagy buliban vagytok, akkor ahhoz a sör teljesen illik.
3. Ha valamilyen csendesebb, beülős, nyugis, beszélgetős helyen randiztok akkor vagy bort vagy valamilyen kevert töményet (gin tonic, vodka narancs, whisky kóla) érdemes inni.
4. Csak úgy magában felesezni randin valakivel szerintem semmi értelme.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!