Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit illik kérni inni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik kérni inni ilyen alkalomkor? Lányok, nők, ilyenkor mit kértek?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy koncerten/buliban van egy nő és egy férfi, és a férfi megkérdezi a nőt, mit hozhat neki. Ilyenkor mit illik inni? (Sört szerintem nőnek nem nagyon illik, azon kívül ötletek?)

2016. aug. 29. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Hát ha nagyon ilyen filmes díva szeretnél lenni akkor Cosmopolitan vagy PinaColada, de akár Acapulco, Margharitta, SexOnTheBeach...

Én meg szoktam kérdezni a partnerem, hogy mit iszik és általában ugyanazt kérem. :) Ha pedig nem tetszik a választása akkor TequilaSunrise, vagy sima vodkaszóda (utóbbit csak ha olyan az illető).

2016. aug. 29. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
a legdrágábbat
2016. aug. 29. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Minden évben és minden helyzetben más a menő de szerintem száraz fehérborral nem lehet mellélőni, esetleg egy rozéfröccsel nyáron a melegben.
2016. aug. 29. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem azon múlik, mit illik és mit nem... Én azt kérném, amit amúgy is szeretek és szívesen innék...
2016. aug. 29. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem illik sört inni? Pláne koncerten? Ha nem az üveg nyakát húzza meg a lány akkor mi a baj vele?

Száraz fehér bor mellett én egész éjjel józan maradnék, mert meg nem innám. Nem szeretem. Az édes vöröset igen, de az meg ritkán van elfogadható árban.

2016. aug. 29. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy mit illik? Meg egyáltalán kit érdekel? Én azt iszok, amit szeretek. Akinek ez nem tetszik, ott az ajtó.
2016. aug. 29. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom sört miért nem illik nőnek. :D

mondjuk én boltban nem nagyon veszek sört, annyira nem kívánom, de nyáron a melegben, koncerten/fesztiválon teljesen jó. de kérhetsz fröccsöt is, ha az nőiesebb. koktélt én nem kérnék mert az baromi drága ilyen helyeken.

2016. aug. 29. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy könnyűzenei koncerten az illem viszonylag másodlagos dolog, azt kérj, ami jól esne. Nem hinném, hogy lenne olyan férfi, aki amiatt ábrándulna ki belőled, hogy sört kérsz.
2016. aug. 29. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne a legdrágábbat kérd, mert az sztem nagyobb illetlenség, mint sört (sztem koncerten semmi baj nincs azzal, ha egy nő sört kér, már ha ilyen fesztiválosról beszélünk). Azonkívül... kb. ami jól esik. Ha nagyon aggódsz arról, mint gondolnak rólad, kérj egy pohár bort vagy vmi nem sznob koktélt.
2016. aug. 29. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Én alapból mindent megiszok nőként. De él a fejemben pár ilyen kis szabály magamnak.

1. Amit szeretsz. Ha a sört szereted legjobban, akkor kérj azt nyugodtan. Ha valamit nem szeretsz, akkor ne kérd azt csak azért mert azt "illik".

2. Ha tényleg koncerten vagy buliban vagytok, akkor ahhoz a sör teljesen illik.

3. Ha valamilyen csendesebb, beülős, nyugis, beszélgetős helyen randiztok akkor vagy bort vagy valamilyen kevert töményet (gin tonic, vodka narancs, whisky kóla) érdemes inni.

4. Csak úgy magában felesezni randin valakivel szerintem semmi értelme.

23/L

2016. aug. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!