Szerintetek mennyit illik inni egy nőnek?
Hívjatok már meg, még sosem voltam ilyen sznob buliban! :D
Viccet félretéve, hány éves vagy? Ha 18 alatt, akkor semmiképpen ne igyál többet egy pohár pezsgőnél.
Nyilván nem illik egy ilyen helyen asztal alá inni magad, szerintem a legjobb az volna, egy-két, maximum három pohár valamit innál meg az egész este alatt, lassan, kortyolgatva. És bólét, pezsgőt vagy koktélt.
a bólé alkoholtartalma kicsi, 5% körüli, függ attól, hogy hogy készítik el.
Szerintem ne most próbálgasd, hogy mennyi alkoholt bírsz, most igyál annyit, amennyi tuti nem okoz gondot - egy pohár pezsgőtől pl. nem kell(ene), hogy gond legyen.
Ha látják, hogy felnőttesen gondolkodsz - az alkoholfogyasztásban is - azaz tudod, hol a határ, jó eséllyel később nem veszik olyan szigorúan, ha el akarsz menni haverokhoz buliba. (Írtad, hogy konzervatív felfogásúak).
Viselkedés miatt pedig ne aggódj, jó lesz az, ha apukád elégedett vele. :)
Nem kell a Tökéletes Kisasszonynak lenni. :)
A bóléval az szokott lenni a baj, hogy „itatja magát”. Egy pohár bor, vagy tömény után könnyebben tud az ember szünetet tartani. Ez meg édes is, nem is túl erős, a végén mégis padlóra visz.
Ha minden lesz, amit csak akarsz, akkor jó trükk, ha kevertetsz magadnak alkoholmentes koktélokat is. Egy picit megalapozod a jókedvedet valami „rendes” itallal. A továbbiakban, amikor a többiek isznak, te is ihatsz. Nem ordít a koktélról, hogy nincs benne szesz.
Először is egyél sokat mert a kaja felszívja a piát és nem leszel részeg, vagy legalábbis nem olyan hamar.
Egy nőnél nem szép ha nagyon részeg. Szerintem annyit igyál mint a többi nő a társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!