Szerintetek mennyit illik inni egy nőnek?
Figyelt kérdés
Megengedték a szüleim hogy igyak alkoholt de nem tudom mennyit igyak vagy illik inni egy ilyen szilveszteri összejövetelen.A szüleim elég konzervatívak szóval ez nagy kegynek számít nálunk. Ráadásul a szüleimnek nagyon fontos a külső benyomás is.Nagyon sok vendég is lesz... felső osztálybeliek. Még sose volt nálunk "buli" meg semmi sőt a szüleim barátaival is csak elvétve találkoztam.Teljesen tanácstalan vagyok,még a viselkedésemben sem vagyok biztos pedig édesapám mindig azt mondja kifinomult modorom van. És még valami mit illik inni, mondhatok bármit mert lesz bárpult és mixer is.2012. dec. 30. 12:55
11/13 anonim válasza:
Nahát egy ilyen buliba én is szívesen elmennék. :D
Egyébként a finom pezsgőkből nyugodtan ihatsz egy kicsit. Plusz én a cidereket ajánlanám. (pl.: sommersby nagyon finom)
12/13 Andizsuzsi válasza:
Ha lesz bármixer, kérd meg, hogy egy alacsony alkoholtartalmú koktélt keverjen neked. Vagy akár alkoholmenteset, ha úgy gondolod.
13/13 anonim válasza:
Hú hát ha meghívnának egy ilyen bulira, egész este flancos koktélokat innék.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!