Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a hétvégi randira azt mondja, hogy hétvége általában nem nagyon jó nekem, mert ilyenkor nyáron vagy csavargok valahol vagy szüleimhez utazom le vidékre?
Most lenne az első randink, de már így indít?
31 éves a pasi, jóképű.
Egyébként folyamatosan keres, de nem tudom... :/
Most hétvége nem jó neki, mert "haverok jönnek hozzám, de jövő hét hétköznap este fél 9 körül oké lenne...."
Férfiak mit szóltok ehhez a szöveghez?
31 éves, kialakult életrenddel, amit nem feltétlen borít fel egy még ismeretlen nőért.
Én elfogadnám, találkoznék vele hétköznap, aztán majd meglátom.
Nálam kuka lenne.
Egyetlen randi kedvéért nem képes lemondani "csavargásról","haverozásról", "szülő látogatásról", pedig az első randin vagy a legérdekesebb, hiszen akkor dől el, hogy lesz-e belőle valami.
Számomra azt sugallja hogy nem érdeklem eléggé és valószínűleg semennyire nem alkalmazkodik majd hozzám, tehát elvárja majd hogy én igazodjak hozzá kizárólag.
"az első randin vagy a legérdekesebb, hiszen akkor dől el, hogy lesz-e belőle valami. "
Elég nagy baj lenne, ha ez igaz lenne. Az állítás mindkét fele hamis.
Én azt gondolom, hogy találkozni akkor lehet, amikor mindkettőtöknek belefér az időtökbe. Ha már az első randin nincs ennyi rugalmasság, akkor kemény évek várnának a párra... :D
A haverok az lehet a felesége...családos embernek Ugye fontos a hétvége.
A hétköznap este fél 9-re meg valószínűleg eltud a haverok szöveggel szabadulni otthonról.Utána nézték már nős-e?
Istenkém, nem kéne ennyit kombinálni. Lehet én vagyok a naiv, de alapvetően én őszintén kommunikálok és a másikról is ezt feltételezem.
Az én párom annak idején az elején pont hasonló helyzetben volt, hétvégén nem ért rá, mert a szüleihez kellett mennie (pedig ő is már harmincas volt) vagy dolgozott. Találkoztunk hétköznap, és nem, nem volt sem titokzatos felesége sem elmebaja, sok éve együtt vagyunk, egyszerűen csak így alakult neki akkor. Ha ezen felkaptam volna a vizet, most nem lennék évek óta boldog kapcsolatban.
miről beszélünk akkor? nyilván nem ő lesz életed párja. lapozz tovább, keress mást.
egyébként ezeken a társkeresőkön tényleg rengeteg nős ember van. akár ez is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!