Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi a hétvégi randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a hétvégi randira azt mondja, hogy hétvége általában nem nagyon jó nekem, mert ilyenkor nyáron vagy csavargok valahol vagy szüleimhez utazom le vidékre?

Figyelt kérdés

Most lenne az első randink, de már így indít?

31 éves a pasi, jóképű.

Egyébként folyamatosan keres, de nem tudom... :/

Most hétvége nem jó neki, mert "haverok jönnek hozzám, de jövő hét hétköznap este fél 9 körül oké lenne...."

Férfiak mit szóltok ehhez a szöveghez?

2016. aug. 29. 14:38
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Mindig ír, non-stop. De ez nő mellett is megoldható!
2016. aug. 29. 19:09
 22/39 A kérdező kommentje:
Már a 8.kommentemben leírtam, hpgy hazudott. Te meg vagy nem tudtok olvasni vagy felszínesen megy csak. Olyan miért válaszol egyáltalán, aki a közbeékelt információt már nem olvassa el?
2016. aug. 29. 19:11
 23/39 A kérdező kommentje:

Ti...

Egyébként tökre nem érdekel, hogy titeket lepontoztak. Valószínűleg azok pontoztak le, akik eleve elolvasták a többi hozzászólásomat is és veletek ellentétben vágták, hogy mi lehet a helyzet. Amúgyis, aki mindenkihez úgy áll hozzá, hogy a másik kizárólag őszinte lehet, azért,mert én az vagyok, eléggé buta és naiv.

2016. aug. 29. 19:14
 24/39 A kérdező kommentje:
És egyébként nők véleménye ltalában nem érdekel, mert szinte soha nem látnak reálisan semmit! A férfiak meg általában egyből átlátnak férfitársukon.
2016. aug. 29. 19:20
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, te nem érted ezeknek a gyors társkeresőknek a lényegét(tinder,badoo)

itt az ember általában több tucat másikkal ismerkedik. ha az egyik nem jön össze, mert nem akar találkozni,vagy mert már hazudott,akkor hagyni kell a francba és keresni tovább mást. nem kell fent akadni és ennyit agyalni rajta,hogy de hát ezt miért csinálja.

ezek ilyen oldalak, sok rajtuk a megbízhatatlan és tényleg csak alkalmi kapcsolatot kereső ember. meg sok rajta a trollkodó.aki tényleg csak azért megy fel,hogy szórakozzon,esetleg ismerősöket keressen.ez van. ne akadj fent rajta, keress tovább normális pasi után

2016. aug. 29. 19:46
 26/39 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, csak akkor ne mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne, ha 1. hazudozik, 2. nem szán normális időt az ismerkedésre!
2016. aug. 29. 19:49
 27/39 anonim ***** válasza:

Hmmm, ismerős szöveg...

Nemrégiben én is egy ilyen férfibe botlottam bele.

Neki nem jó a péntek, mert a haverokkal megy sörözni. A szombat meg azért nem jó, mert akkor józanodik. Vasárnap pedig a nővéréhez utazik fel Pestre, mert segít neki valamiben...

Következő héten megint eljátszotta ezt: péntek a haveroké, szombaton meg már a húga barátnőinek segít a bográcsozásban, vasárnap meg biciklitúrára megy a régen nem látott haverjával.

És ez így ment 3 hétig, utána ráuntam. Hétköznap is csak meghatározott időpontokban lehetett találkozni, mert ő elfoglalt.

Biztosra tudom, hogy neki nem volt felesége, gyereke, stb...

Ő szimplán csak ilyen lazán fogta fel a dolgokat.

Nem is lett semmi az egész kapcsolatból!

Nyilván nem kell minden egyet napot, hétvégét együtt tölteni, de ez már megint a ló tulsó oldala.

Nem tudom, hogy mióta csinálja ezt a pasi, de ha hetekig ez megy, akkor én a helyedben elgondolkoznék, hogy szükséged van-e egy ilyen komolytalan alakra.

2016. aug. 29. 22:37
 28/39 anonim ***** válasza:
Az más dolog, hogy vkivel épp nem jön össze a hétvégi randi. Az megint más, hogy vki rögtön azzal kezd, hogy a hétvége nem jó, mert vagy haverozom, vagy a szüleimnél dekkolok, és te nem érsz meg ennyit, hogy esetleg ezeket lemondjam. Mert az, hogy rögtön ezzel kezd, erre utal. Ez meg nekem nem egy komoly ismerkedési alap. Főleg nem 30-egynéhány éves korban, amikor az embereknek a többsége bizony hétfőtől péntekig dolgozik este 6ig (vagy bazi hosszú műszakokat húz le egy-egy szabadnappal, de akkor egész nap alszik meg ügyet intéz, és amúgy is olyan, mint a mosott szar)... ismerkedési fázisban ugye még nem élnek együtt, ami azt jelenti, hogyha esetleg az egyikük olyan helyen dolgozik, ahol akár ciki is lehet, ha az előző napi ruhájában megy dolgozni vki, akkor nem alszanak együtt, és hogy akkor jobb esetben kb. van 1-2 órájuk találkozni (ha nem dizsibe akarnak menni és aludni is akarnak másnap meló előtt), ha épp nem bevásárolni kell vagy ügyet intézni. Tartalmasabb találkozásokhoz meg kell a hétvége.
2016. aug. 30. 07:44
 29/39 anonim ***** válasza:

Miért kell a hétvége? Ma már alap, hogy az első randi valakinek a lakásán van, dugnak, és ott alszik a másik? Én azt hittem, beülnek valahová enni, vagy valami ilyesmi, aztán pár randi után esetleg lesz együtt alvás meg szex is. Én meg vacsorázni hétköznap is szoktam. Nagyon sokat fejlődött a világ az elmúlt években...

41/N

2016. aug. 30. 08:18
 30/39 anonim ***** válasza:

29-es, pont nem az ottalvásra gondoltam. De én 27 éves vagyok, nekem biztos nem lenne tartalmas egy olyan kapcsolat, ahol több hétig heti max. 2x tudunk találkozni 1 órára vacsorára (igen, mert én pont nem olyan vagyok, aki odaadja magát 2 nap után), mert ahogy magam ismerem, a munkám után a többi napon vagy bevásárolni megyek, vagy bankba, vagy orvoshoz kontrollra, vagy gyógyszertárba, vagy bármi ilyesmi. Ilyen idősen nekem nem pálya az, hogy még egy mozira sem tudunk beülni, mert arra sincs idő... ez tiniknél elmegy, nálam nem.

Ezek az egyórás kis vacsik nekem nem elég tartalmas programok egy idő után, annyi idő alatt nem lehet kiismerni a másikat rendesen. Nekem kell, hogy néha azért legyen olyasmi, hogy esetleg pénzköltés nélkül több órát egyhuzamban minőségileg együtt tudjunk tölteni. Az meg hétvégén lehetséges leginkább.

2016. aug. 30. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!