Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőért való küzdés abból áll, ha többször elutasít, akkor tovább kell nála próbálkozni?
Én nem tudom mi az a "küzdés" és nem is akarom megtudni. Ha küzdögetni kell az már egyoldalú dolog és úgy néz ki távolról, hogy ugrál a bohóc, a "hercegnő" meg "nagy kegyesen" foglalkozik vele.
Én így nem érezném jól magam és emiatt nem is tartana semeddig sem. Egy kapcsolat lényege, hogy jól érezzék magukat mindketten, nem? És nem az hogy "győzd le a sárkányt kis királyfi és akkor esetleg megkaphatsz, de csak holnapig"
Jó kérdés.
Nőként mondom, nem. Volt olyan, hogy elutasítottam a férfit, mert nem volt semmi olyan közös pontunk, amire egy kapcsolatot lehetett volna alapozni, ebben az esetben minden további próbálkozást csak zaklatásként, kellemetlenségként éltem meg, és volt olyan is, amikor elmondtam, hogy van egy olyan tény, ami ellene megy a kapcsolatunknak, de őt magát, az embert nem utasítom el.
Az első hiába küzdött, a válaszom végleges nem volt. A másodikkal meg jelenleg is együtt vagyunk. Hogy az elutasítás mikor végleges, és mikor inkább csak húzódozás, azt meg csak tapasztalatból fogod megtanulni.
Ha elutasít, utána felesleges küzdeni. Szokták is mondani, ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel...
Ha valami külső körülmény miatt nem tudtok együtt lenni, de megvannak az érzelmek, nos akkor érdemes küzdeni.
Pl én szerettem volna, ha egy férfi a múltból küzdött volna értem, és nem csak elfogadta volna a döntésem. De így legalább rájöttem, hogy hiába vártam rá x ideig, ha nem voltam fontos számára. Most már rájöttem, hogy a külső ok végülis mondvacsinált volt, és inkább az érzelmek hiányoztak az ő részéről.
# 7
"szerettem volna, ha egy férfi a múltból küzdött volna értem, és nem csak elfogadta volna a döntésem. De így legalább rájöttem, hogy hiába vártam rá x ideig, ha nem voltam fontos számára."
Nem várni kell tátott szájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!