Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőért való küzdés abból áll, ha többször elutasít, akkor tovább kell nála próbálkozni?
Korulmenyektol fugg.
De ha keresed szemelyesen akkor kiderul ugy is,hogy van e ertelme van sem.
Küzdeni egy nőért...nos a kérdés első fele alapján mást ìrtam volna, mégis az első 10kommentettel egyet értek abból a szemszögből igaz.
De az is küzdelem amikor bebizonyìtod neki, hogy érdemes téged választania. Tehàt prezentálod neki, hogy te milyen tökéletes pasi vagy. Akár a barátjànál is jobb vagy. Ìrják, hogy egyoldalú ...az nem egyoldalú hogy neked kell a lány biztosan te meg vagy kellessz neki vagy nem?? Vagy te nagyon is észreveszed ő meg azt sem, hogy a földön vagy?? Régen jobban kellett tipikusan udvarolni...meghódìtani egy nőt az is valahol küzdés. Meg az is ha legyőzöd a lustasàgod/szabadidőd àtszervezed miatta (Pl kedvenc sorozatodról haverokkal töltött időről lemondassz).
A kérdés vége ha elutasìt újra próbálkozni...Nos azt mondanám, hogy szánalmas. De nekem két komoly kapcsolatom indúlt ìgy. Első bulin részeg lánnyal összejöttem álomszép este séta a csillagok alatt...részegen örök hűség fogadása szex kivételével minden volt a tökéletes randihoz...józanúl elzavart...Isteni szikra ìrtam egy szép de nem nyálas smst ....pár óra múlve elhìvott sétálni józanúl is szép volt az este. Másik:nos ott ha nem én lettem volna akkor hülyének tartanék mást...Két randi után jól alakúlt minden , szerda este azt írta nem fog válaszolni este mert Szulejmán van...agyam elöntötte a vér , de nem szóltam vissza...kiderűlt a volt pasija volt szulejmán ő meg az aktuállis háremhölgy..akkor el utasìtott a pasi miatt.1hét múlva nekem sìrt, hogy csak 1estére kelett...+1történet badoon nem válaszolt egy nagyon szép lány erre haverom "ellopta a telefonom"ràìrt a nevemben ....összehozta életem egyik legjobb vacsora randiját ..lehet lett volna folytatás csak hát a haverom ràìrt hogy mikor hàlalja meg a vacsit..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!