Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőért való küzdés abból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőért való küzdés abból áll, ha többször elutasít, akkor tovább kell nála próbálkozni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 11:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
*elutasítanak
2017. ápr. 25. 13:25
 22/24 anonim válasza:
100%

Korulmenyektol fugg.

De ha keresed szemelyesen akkor kiderul ugy is,hogy van e ertelme van sem.

2017. jún. 21. 18:38
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nem, az zaklatás.
2017. szept. 4. 16:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Küzdeni egy nőért...nos a kérdés első fele alapján mást ìrtam volna, mégis az első 10kommentettel egyet értek abból a szemszögből igaz.

De az is küzdelem amikor bebizonyìtod neki, hogy érdemes téged választania. Tehàt prezentálod neki, hogy te milyen tökéletes pasi vagy. Akár a barátjànál is jobb vagy. Ìrják, hogy egyoldalú ...az nem egyoldalú hogy neked kell a lány biztosan te meg vagy kellessz neki vagy nem?? Vagy te nagyon is észreveszed ő meg azt sem, hogy a földön vagy?? Régen jobban kellett tipikusan udvarolni...meghódìtani egy nőt az is valahol küzdés. Meg az is ha legyőzöd a lustasàgod/szabadidőd àtszervezed miatta (Pl kedvenc sorozatodról haverokkal töltött időről lemondassz).

A kérdés vége ha elutasìt újra próbálkozni...Nos azt mondanám, hogy szánalmas. De nekem két komoly kapcsolatom indúlt ìgy. Első bulin részeg lánnyal összejöttem álomszép este séta a csillagok alatt...részegen örök hűség fogadása szex kivételével minden volt a tökéletes randihoz...józanúl elzavart...Isteni szikra ìrtam egy szép de nem nyálas smst ....pár óra múlve elhìvott sétálni józanúl is szép volt az este. Másik:nos ott ha nem én lettem volna akkor hülyének tartanék mást...Két randi után jól alakúlt minden , szerda este azt írta nem fog válaszolni este mert Szulejmán van...agyam elöntötte a vér , de nem szóltam vissza...kiderűlt a volt pasija volt szulejmán ő meg az aktuállis háremhölgy..akkor el utasìtott a pasi miatt.1hét múlva nekem sìrt, hogy csak 1estére kelett...+1történet badoon nem válaszolt egy nagyon szép lány erre haverom "ellopta a telefonom"ràìrt a nevemben ....összehozta életem egyik legjobb vacsora randiját ..lehet lett volna folytatás csak hát a haverom ràìrt hogy mikor hàlalja meg a vacsit..:)

2017. szept. 4. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!