Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőért való küzdés abból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőért való küzdés abból áll, ha többször elutasít, akkor tovább kell nála próbálkozni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 11:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nekem kéne egy srác, akkor nem utasítanám el egyértelműen. Ha veled egy csaj ezt tette, akkor nem arról van szó h azt várja, küzdj érte.
2016. szept. 4. 08:48
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Igen mint a faltörő kos! :D
2016. szept. 14. 19:06
 13/24 Titusztitusz ***** válasza:
45%
Nem...Az én MINDIG JÓL BEVÁLT RECEPTEM az az,hogy EGYÁLTALÁN NEM KELL NŐKNÉL PRÓBÁLKOZNI SOHASEM...EGYSZER SEM,nemhogy még többször...Sőt...Észre sem kell venni őket...Amit viszont MINDIG tenni kell az ügy érdekében,az az,hogy igyekezni kell a lehetőségek határáig OLYANNÁ VÁLLNI,MINT AMILYEN AZ IDEÁLJUK...Ha ez sikerül,akkor a JÁMBOR FÉRFIÚ A TOVÁBBIAKBAN MAJD LE SE TUDJA ŐKET VAKARNI MAGÁROL TÖBBÉ...Mert úgy fognak menni utána MAGUKTOL, mint kolomp után a tehenek...Régen rossz az szerintem, ha egy férfinek bármikoris "próbálkoznia" kell bármely hölgynél is...És az ilyesmi "próbálkozások" szánalmas,huszadrangu lúzerek viselkedési mintája szokott lenni mindig csak,attol függetlenül,hogy néha sikeres is tud lenni ÁTMENETILEG az ilyesmi viselkedés...(Mert aztán majd idővel jön a síránkozás,hogy "engem mindig csak kihasználtak,meg kifacsartak a nők"...)
2016. szept. 25. 09:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy ha többször elutasított az illető akkor ne erőltesd tovább. Bár a körülmények pontos ismerete nélkül nehéz bármi tanácsot is adni de ha magamból indulok ki és ha egyértelműen elutasítok egy fiút az azért van mert tényleg nem akarok vele kapcsolatot és sajnos a további "küzdés" nekem csak nyűg lesz és kellemetlen. Ha valakitől akarok valamit akkor annak esélyt adok és nem kockáztatok azzal, hogy mindig elutasítom.
2016. szept. 25. 12:09
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez nem küzdés, ez éretlenség.

Ha te nem változol semmit, akkor mitől volna más a jövő héten?

2016. okt. 2. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Küzdeni akkor tudsz egy nőért, ha ő is akarja. Ha azt mondja, hogy nem jönne össze veled, mert van x (változtatható) tulajdonságod, ami őt zavarja, de ha teszel ellene, akkor benne lenne. Pl dohányzás vagy súlyos elhízás. Van, akit taszít annyira, hogy nem tudna szexuálisan vonzódni valakihez, akire ez igaz. De attól még emberileg meg bírná. Szóval ha az illető leteszi a cigit vagy nekiáll keményen diétázni és sportolni, az küzdés.

A másik értelemben úgy lehet küzdeni egy nőért (de férfiért vagy egy szóval kapcsolatért), ha már együtt vannak, de kezdenek gondok lenni. Ilyenkor az egyik fél látja, hogy mi okozza a konfliktusokat. Pl nincs elég közös program vagy az ő lustasága miatt széthagyott minden zavarja a párját, vagy az egyik felet zavarja, hogy a másik sose kezdeményez szexet, stb. Szóval ilyen dolgok megváltoztatása, mert nagyon akarom ezt a kapcsolatot, erre mondjuk még.

Vagy esetleg, ha egy toronyba van bezárva, és őrzi egy sárkány. Még akkor lehet küzdeni.

2016. okt. 31. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Egy elutasítás után megalázónak érezném magamra nézve, ha küzdenék egy nőért.
2016. okt. 31. 16:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezt a játékot csak az éretlenek játsszák.

Ha egy férfi próbálkozik nálam, de úgy gondolom hogy nem akarok tőle semmit, akkor felnőtt ember módjára közlöm vele, hogy bocsi de nem ilyen párt képzelek el magam mellé, ami nem megy ne erőltessük.

Viszont vannak olyan csajok akik kéretik magukat. És ők maguk se tudják mit akarnak. Azokkal lehet csak így elszórakozgatni, amikor azt mondják hogy "nem tudom mit akarok" vagy "legyünk barátok" de közbe 5 másiknak is ezt mondja. Ilyenkor valamelyik pasi elhiszi ezt és elkezd teperni. szerintem mostanában ezt értik a férfiak a "küzdés" alatt.

2016. okt. 31. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem. A küzdés azt jelenti, hogy ha nem kapok egyértelmű elutasítást, csak bizonytalanságot meg félelmeket látok, akkor próbálkozom tovább. Várok, mellette állok, ezt néhány hónapig kitartóan.

Ha elküldenek valami olyan szöveggel, ami a személyemmel kapcsolatos, akkor nem nyomulok tovább.

2016. nov. 20. 21:59
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Küzdeni akkor kell (bár ez inkább játék), ha a másik ad jelet és valami ösztönzést arra, hogy van értelme. Jegyezzétek meg, a nem az nem.

Ha valakit utasítanak, fogadja el. Ha a "nő" nem úgy gondolta, akkor menjen a büdös francba már elnézést és ne lepődjön meg, ha valaki hagyja. Baromi megalázó futni valaki után, akit nem érdekel a dolog és baromi kínos valakit már-már erőszakkal levakarni, mert nem akarja megérteni, hogy a "nem szeretnék semmit" az nem kihívás, hanem egyenes beszéd, ép eszű embernél legalábbis.

20L

2017. ápr. 25. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!