Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők: Pozitív érzés vagy illúzióromboló az, ha egy srác randi előtt hangsúlyozza többször is, hogy neki mindenképpen a külsőtök lesz a döntő? Őszintén, várjátok az ilyen randikat?
- számára teljesen mindegy az, hogy: kedves, odaadó, kitartó, művelt, hűséges típusok (stb.) vagytok, első helyre számára mindig a vizualitás kerül. Fog ez a szemlélete változni a randi utáni min. 6 hónapban?
Srácokat megkérem, hogy ne válaszoljanak. Köszönöm.
28 L
rosszul hangzik. ha olyanom van és tetszik, lehet, hogy találkoznék vele egyszer. ha élőben továbbra is ezt látom rajta, akkor ennyi volt akkor is, ha tetszik neki a külsőm.
ha ezen kívül semmi más nem érdekes neki, akkor vagy csak szexet, vagy csak kirakatbabát akar. én meg nem.
Egyetértek a többiekkel.
Ilyennel max egyéjszakást vállalnék be, mást semmiképp!
Szerintem ez a szemlélete nem fog változni.
34N
Tartós kapcsolatra nem lesz alkalmas. Életképes a dolog.
Itt gyk-n is megesik, hogy férfiak írnak, hogy a párjuk felszedett 5 kilót és teljesen kiábrándulnak belőle. Hát ez lesz a sorsa ennek a kapcsolatnak is.
Pedig az ember változik, néha magára szed, ha olyan az életkörülménye, hormonális okokból is változik a teste és akkor azonnal mehet is a kukába?
Ez hosszú távon nem fenntartható.
El sem mennék a randira.,
Nem azért, mert olyan ronda vagyok, hanem nem érdekelnek az ilyen felületes emberek.
Vagy megviccelném. A legjobb formámat hozva elmennék a randira, és ha megfelelek neki, akkor sajnálattal közölném, hogy viszont nem üti meg az én mércémet.
Akarmennyire is amitjuk magunkat, a kulso nagyon is szamit, es aki mast mond, az hazudik :) A kerdesre valaszolva attol fugg, h a srac menniyre ismer mar. Ha tudja, milyen a szemelyisegem, de ettol fuggetlenul csak a kulsom erdekli, akkor tuti csak egyejszakas kalandot akar. Ha en is azt akarok, akkor belemegyek nyilvan, de ahhoz a pasinak is extran jol kell kineznie, nem pedig az lesz, h egyoldaluan csak az en kulsom legyen jo, o meg vmi rondasag.
Ha komoly kapcsolatot szeretnek, akkor nem huznam az idomet a pasassal.
Ha nem ismerne a srac eleg jol, akkor persze, pozitivnak szamitana, ha csak a kulsom alapjan akarna talalkozni, hiszen nem ismer elegge. Ha megismer es azok utan is csak a kulsom erdekli, akkor vagy egy felszines idiota a pasi, vagy szinten csak egyejszakas kalandot akar. 33N
Az egyik előttem szólóhoz hasonlóan én is pofára ejteném az ilyen srácot. Mármint ha lenne rá időm, hogy egyáltalán találkozzak vele.
Alapjában véve minden férfinek fontosak a külsőségek, és minden férfi ugyanazt akarja a nőtől. Azért, mert ők így működnek. Később átalakulhat a dolog komoly kapcsolattá, szerelemmé, de náluk akkor is a testi vonzalommal kezdődik a dolog. Ennek ellenére aki nyíltan ennyire felszínes, és ennyire csak a külsőségekre hajt, az nálam az egyéjszakás kategóriához is kevés. Akinek mindegy, hogy mi van a másik emberben belül, az valószínűleg ő maga is üres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!