Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi a hétvégi randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a hétvégi randira azt mondja, hogy hétvége általában nem nagyon jó nekem, mert ilyenkor nyáron vagy csavargok valahol vagy szüleimhez utazom le vidékre?

Figyelt kérdés

Most lenne az első randink, de már így indít?

31 éves a pasi, jóképű.

Egyébként folyamatosan keres, de nem tudom... :/

Most hétvége nem jó neki, mert "haverok jönnek hozzám, de jövő hét hétköznap este fél 9 körül oké lenne...."

Férfiak mit szóltok ehhez a szöveghez?

2016. aug. 29. 14:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

Ha akarsz vele találkozni, akkor találkozz vele akkor, amikor ráér ő is, máskor úgysem lehet. Ha meg nem akarsz, akkor ne találkozz. P_O_N_T.

(Amúgy mi a faxért kombinálsz már ennyit a nulladik randi után? Mi sem voltunk odahaza egyetlen hétvégén sem a nyáron, amikor jó idő volt. Mit csináljon odahaza a lakásban? Jól teszi, hogy elmegy ide-oda. Azért ezek a hétvégés kiruccanások általában több hétre előre lefixált programok szoktak ám lenni. Ki hogy ér rá, hol legyen, ki mit visz stb. Lemondani meg miért mondjon le egy két napos, előre megszervezett programot egy kvázi ismeretlen nő miatt, akiről lehet, hogy fél óra után kiderül, nincs tovább?)

2016. aug. 29. 15:30
 12/39 anonim ***** válasza:
64%
Nekem ez a pasas már felejtős lenne. Én 27 éves vagyok... gondolom, te sem 21 vagy. Gondolom, komoly kapcsolatot keresel, és már nem vagy abban a korban, hogy heti 2x elmegyünk moziba meg dugunk, és akkor pár év alatt kialakul belőle vmi. Ilyen korban már gáz, ha hajlandóságot sem mutatna arra, hogy hétvégén találkozzatok, még akkor sem, ha igazat mond. Ha a csavargás fontosabb neki, mint a nője, akkor ne akarjon párkapcsolatot (szülők dettó - havi 1 az teljesen korrekt, de heti 1x átlagban, és ennyire makacsul)... meg gondolom, nem annyira komolyat akar. Vagy igen, de nem tenne érte semmit.
2016. aug. 29. 16:43
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem lenne felejtős. Az én párom is ilyen nyáron, igaz, mi együtt megyünk a hétvégi programokra, de amíg nem voltunk együtt, addig nyilván nélkülem ment. Nagyon ritka, hogy Bp-n maradunk.

Feltételezem, a haveros kanbuli hetek óta szerveződik, hogy mindenki ott tudjon lenni, ne nyaraljon éppen. Mi is hetek óta szervezünk egy ilyen baráti összejövetelt, hát nem könnyű, hogy ráérjen nagyjából mindenki. Mivel az ő lakásán lesz, nyilván nem mondhatja le. Elég nagy misz p..csa, aki elvárja, hogy valaki egy saját magához szervezett házibulit mondjon le a kedvéért. Az is igazán tiszteletreméltó, hogy látogatja a szüleit. Gondolom, nem fiatalok már, segíteni kell nekik néha, meg hát egy család tartson össze. Szóval nem értem, ezzel mi bajod.

A hétköznapi randival is amúgy mi bajod van?

2016. aug. 29. 17:06
 14/39 anonim ***** válasza:
Hahaha. :D Vagy családja van. :D Hiába a kialakult életrend, azért nehogy már ne áldozzon ennyit egy új kapcsolatra... Az ilyen ember hogyan akarna komolyat? Vagy nem komolyak a szándékai vagy vaj van a füle mögött.
2016. aug. 29. 17:21
 15/39 A kérdező kommentje:
mint említettem már abban is hazudott mikor regisztrált fel a társkeresőre. nem értem ezt a tényt miért hagyja mindenki figyelmen kívül.
2016. aug. 29. 18:06
 16/39 A kérdező kommentje:
Vagyis 10 honapja fent van.. ezt én nem nevezném nemrég regisztráltnak.. A baratnőm pedig pár perce írt rá, neki azt írta hogy volt már pár randija... nekem meg, hogy én lennék az első. Ez egy hazug, sunyi kis f@z.De úgy látom itt a nők ezt kajálják.
2016. aug. 29. 18:18
 17/39 A kérdező kommentje:
És ha ilyen nulla dolgokban hazudik, simán lehet az a haver vagy szülő hétvégén csaj is.
2016. aug. 29. 18:20
 18/39 anonim ***** válasza:
Azért elég érdekes, hogy miközben a kérdező néhány alapvető információt oszt csak meg az elején, és elvárja, hogy mi találgassunk, erre ha leírjuk a gondolatainkat, akkor kapásból lepontoznak, ha nem azt válaszoljuk, amit a kérdező és kedves nőtársai olvasni szeretnének. Utána meg a kérdező kerekít egy szép sztorit az egészből, és előjön olyanokkal, amiket az elején is elmondhatott volna, de nem, majd a végén, hogy kvázi lehülyézhessék azokat, akik a két mondatos bevezetője alapján nem találták el az igazságot. Gratula a sok észkombájn lepontozónak is, igaz, az itteni törzsközönség csak erre képes, véleményterrort alkalmazni és lepontozgatni.
2016. aug. 29. 18:41
 19/39 anonim ***** válasza:

Totál egyetértek az utolsóval. Ha ennyire hazugnak tartod, akkor egyáltalán mi a kérdés? Minek írtad ki? Ne találkozz vele, és kész. Leírtam normálisan a normális pasim és az én normális életemet, amelybe totálisan normális, hogy nem meresztjük Bp-n a seggünket hétvégeken, mert minek? Meg tudom érteni, ha más sem teszi ezt.

Azt viszont nem tudom megérteni, minek ír ki valaki egy kérdést, amire már tudja a választ? Csak azért, hogy normális válaszolókat jól lepontozzon?

2016. aug. 29. 19:02
 20/39 anonim ***** válasza:
Hétvégén nehezen tud a nőjétől meglógni. Hétköznapokon meló ürüggyel bármit beadhat otthon. Csak nap közben fűzi a fejed vagy este is?
2016. aug. 29. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!