Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a hétvégi randira azt mondja, hogy hétvége általában nem nagyon jó nekem, mert ilyenkor nyáron vagy csavargok valahol vagy szüleimhez utazom le vidékre?
Most lenne az első randink, de már így indít?
31 éves a pasi, jóképű.
Egyébként folyamatosan keres, de nem tudom... :/
Most hétvége nem jó neki, mert "haverok jönnek hozzám, de jövő hét hétköznap este fél 9 körül oké lenne...."
Férfiak mit szóltok ehhez a szöveghez?
Ha akarsz vele találkozni, akkor találkozz vele akkor, amikor ráér ő is, máskor úgysem lehet. Ha meg nem akarsz, akkor ne találkozz. P_O_N_T.
(Amúgy mi a faxért kombinálsz már ennyit a nulladik randi után? Mi sem voltunk odahaza egyetlen hétvégén sem a nyáron, amikor jó idő volt. Mit csináljon odahaza a lakásban? Jól teszi, hogy elmegy ide-oda. Azért ezek a hétvégés kiruccanások általában több hétre előre lefixált programok szoktak ám lenni. Ki hogy ér rá, hol legyen, ki mit visz stb. Lemondani meg miért mondjon le egy két napos, előre megszervezett programot egy kvázi ismeretlen nő miatt, akiről lehet, hogy fél óra után kiderül, nincs tovább?)
Nekem nem lenne felejtős. Az én párom is ilyen nyáron, igaz, mi együtt megyünk a hétvégi programokra, de amíg nem voltunk együtt, addig nyilván nélkülem ment. Nagyon ritka, hogy Bp-n maradunk.
Feltételezem, a haveros kanbuli hetek óta szerveződik, hogy mindenki ott tudjon lenni, ne nyaraljon éppen. Mi is hetek óta szervezünk egy ilyen baráti összejövetelt, hát nem könnyű, hogy ráérjen nagyjából mindenki. Mivel az ő lakásán lesz, nyilván nem mondhatja le. Elég nagy misz p..csa, aki elvárja, hogy valaki egy saját magához szervezett házibulit mondjon le a kedvéért. Az is igazán tiszteletreméltó, hogy látogatja a szüleit. Gondolom, nem fiatalok már, segíteni kell nekik néha, meg hát egy család tartson össze. Szóval nem értem, ezzel mi bajod.
A hétköznapi randival is amúgy mi bajod van?
Totál egyetértek az utolsóval. Ha ennyire hazugnak tartod, akkor egyáltalán mi a kérdés? Minek írtad ki? Ne találkozz vele, és kész. Leírtam normálisan a normális pasim és az én normális életemet, amelybe totálisan normális, hogy nem meresztjük Bp-n a seggünket hétvégeken, mert minek? Meg tudom érteni, ha más sem teszi ezt.
Azt viszont nem tudom megérteni, minek ír ki valaki egy kérdést, amire már tudja a választ? Csak azért, hogy normális válaszolókat jól lepontozzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!