Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelt kérdés

Mivel nincs egy szingli barátnőm sem, akivel el tudnék járni emberek közé és nem dolgozom jelenleg, ezért ráfanyalodtam a társkereső oldalakra.

Eredmény:

- kiírja, hogy komoly kapcsolat, mivel arra több nő jelentkezik, de csak szórakozni akar

- elvált, csalódott a nőkben, ezért nem akar komoly kapcsolatot

- egészen mást ír magáról, mint a valóság

- csak simán szórakozni akar, általában van barátnője, felesége

Erre jutottam.

Van valami ötletetek?

2010. ápr. 16. 06:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Olyan hogy selejt nincs.

Illetve, aki nekem "selejt" az másnak meglehet hogy a fehér herceg és ez igaz fordítva is :)

2010. ápr. 16. 09:22
 42/48 A kérdező kommentje:

ma 09:19!

Mért lennél selejt? Ne mondj ilyet! Ezzel már le is írtad magad, pedig Te jobb helyzetben vagy, férfi mivoltodból kifolyólag.

Neked nem ciki, ha odamész valakihez, de egy nőnek...? Ha egy nő kezdeményez, egyből megkapja a megfelelő skatulyát...

2010. ápr. 16. 09:26
 43/48 anonim ***** válasza:

Simán kezdeményezhetsz! nyilván nem úgy kell odamenni,nem úgy kell megszólítani mintha te volnál a férfi Ő meg a nő ;)

Amig a pasi nem látja rajtad ,nem érzi hogy van esélye nem fog oda menni mert nagyon nem szereti ha lepattintják

2010. ápr. 16. 09:30
 44/48 anonim ***** válasza:
szerintem is menj fel vmi csetre és barátokat szerezz,akár férfit,de elsősorban nőt!24L.
2010. ápr. 16. 10:06
 45/48 A kérdező kommentje:
Melyik chat oldalt ajánlanátok, amelyik nincs tele tinikkel?
2010. ápr. 16. 10:21
 46/48 anonim ***** válasza:

Hm... ez elég nehéz dolog, de van remény. ;)

Nekem édesapám 42 éves, kb. 10 éve mentek szét édesanyámmal. Azóta mindig társkereső oldalakon keres magának párt. Volt egy 5 éves kapcsolata, itt élt velünk a barátnője, habár szétmentek, de az ok az persze magánügy...

Azóta is és előtte is neten keresett párt magának, mostani barátnőjét is egy társkereső oldalon ismerte meg és már nagyon régóta együtt vannak. ;) Ő is elkeseredett egy időben, hogy nem fog találni egy normális nőt maga mellé. De legyél kitartó és biztos fogsz találni valakit. :)

18/L

2010. ápr. 16. 13:19
 47/48 anonim ***** válasza:

Szia! Én és a barátnőm mindketten 30 feletti szinglik vagyunk. Sokat járunk el otthonról (kiállítás, mozi, színház, utazás, koncert, kávézó, stb), de komolyan, mindenhol lány van lánnyal, vagy lány pasival. A 30 feletti nőtleneket bezárták vhová és eldobták a kulcsot:-(

Ha gondolod, csatlakozz szingli társaságunkhoz, férfi nélkül, de zajlik az élet...

2010. ápr. 17. 01:15
 48/48 anonim ***** válasza:

A nők sem különbek ugyan ezt csinálják a pasikkal a tárkeresőn...

Aki meg tényleg komoly, az már nem kell nekik, mert az nem olyan "pasis" viselkedés. Ha pedig tényleg összejön és látja a nő hogy rendes akkor még vissza is él vele.

Egyébként sok beteg, le 100% és rokkant meddő qrva és sok családos regisztrál, nehéz kiszűrni a jó gyümölcsöt mert hasonló nem kell nekik.

2014. nov. 8. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!