Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés neten. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés neten. Valaki találta már így meg a párját? hogyan történt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 13:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%

Párom nagybátyja és annak felesége. Tavaly nyáron volt a lagzi. Én is ott voltam:) Szépek voltak együtt. Nagyon jól működik a házasságuk...

A barátnőm is így ismerte meg a párját, együtt vannak régen, idén lesz 4 éve.

Én nem hiszek ebben, nagyon el kéne legyek keseredve a netes társkereséshez, de úgy látszik működik:)

2011. aug. 26. 13:34
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
az exemmel is neten ismerkedtem meg és a férjemmel is. egyik sem konkrét tárkereső volt, hanem közösségi oldal. exemmel fél évig voltunk együtt , férjemmel meg már 3 éve, boldogan. :)
2011. aug. 26. 13:36
 3/28 anonim ***** válasza:
12%
Ott vannak a legjobb nők, mert már elkeseredettek és negyedannyi erőfeszítésbe kerül meghódítani(értsd dugni) őket, pláne harmincon felül. De komoly kapcsolatot nem keresnék ott, mert mindegyik defektes valamilyen területen.
2011. aug. 26. 13:39
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Keresztanyám 26 évesen ismerkedett meg interneten a férjével. Most 32 éves. Van egy kisfiuk. A férj pilóta, laktak kint Kanadában. Most Magyarországon laknak, de folyamatosan utazgatnak. :) Á de jó nekik. :D
2011. aug. 26. 13:40
 5/28 anonim ***** válasza:
66%
Az exemet chaten ismertem meg, és részben társkeresés-ismerkedés miatt chateltem. 5évig voltunk együtt.
2011. aug. 26. 13:41
 6/28 anonim ***** válasza:
84%
En a chaten talaltam meg a paromat 3 eve :) kb 2 honapig beszelgettunk msnen majd talalkoztunk. Nagyon jol ereztuk magunkat egyutt es megbeszeltuk hogy talalkozunk maskor is. Aztan idovel mar csak o jart a fejemben ejjel-nappal, vegul a harmadik randin megcsokolt. Azota egyutt vagyunk es nagyon boldogok vagyunk. :)))
2011. aug. 26. 13:42
 7/28 anonim ***** válasza:
85%
A férjemmel 8 éve ismerkedtünk meg neten, társkeresőn. Az a titka, hogy nagyon gyorsan találkozni kell, nem levelezgetni hetekig, hónapokig. Ha ez megvan, akkor már gyakorlatilag ugyanúgy folytatódik, mintha nem neten találtatok volna egymásra.
2011. aug. 26. 13:44
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a szorakozohelyeken, utcan eppen annyi defektes ember van mint a neten. Ugyhogy ez nagy marhasag...
2011. aug. 26. 13:44
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Szakítás után beregisztráltam pár társkeresőre. Eredetileg még nem is volt komoly a szándékom, friss volt a seb, nem igazán akartam konkrétan találni valakit, csak szükségem volt arra az érzésre, hogy nem vagyok 1 csodabogár, mással is megesik, hogy a negyedik X felé marad egyedül.

Bejelöltem kedvencnek egy lányt, szinte rögtön megköszönte. Nem tudom, ez mennyire különleges, mert olyan jól elbeszélgettünk, hogy immár 4. éve élünk együtt, így komolyabb "társkeresésre" nem is került sor. Ezért nem csak tapasztalatom, de még összehasonlítási alapom sincs. Csak azért nem jöttünk össze rögtön, mert nekem kellett idő a korábbi kapcsolatom elvesztésének lelki feldolgozásához. Talán szerencsém volt, talán sors, de az is lehet, hogy csak annyira igénytelen vagyok, hogy "rögtön az első szembejövővel"... Ahhoz képest elég jól élünk együtt. :)

2011. aug. 26. 13:45
 10/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem tárkeresőn de chat-en ismerkedtem meg a párommal.egy hétig irkáltunk majd találkoztunk,azóta együtt vagyunk.10éve.
2011. aug. 26. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!