Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés neten. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés neten. Valaki találta már így meg a párját? hogyan történt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 13:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

OFF!

15:16

Én is így gondolom! :)

köszönjük!

2011. aug. 26. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:

14:18: A ti történetetek gyönyörű *.* Gratulálok nektek ^^ Egyébként manapság már nem ritka a netes ismerkedés, és rengeteg ember találta már meg így élete párját.

Ami pedig tönkremegy, az általában olyan okokból, ami akkor is szakítóok lenne, ha való életben ismerkedett volna meg a pár.

Rengeteg esélyed van rá, hogy hasonló személyiségű, gondolkodású, és érdeklődési körű embereket ismerj meg. Való életben zsákbamacska(Facebook, és egyéb netes dolgok nézegetése nélkül), hogy ki hogyan fog viselkedni veled, mennyire lesztek egy hullámhosszam. Neten rengeteg dolog zsákbamacska, de ez pont nem. Elolvashatod az illetű adatlapját, régebbi hozzászólásait bizonyos témákhoz, és ez dönt abban, hogy szimpatikus-e neked.

Nekem is egy tőlem 440 km-re élő srác kell, pedig annyi van belőlük, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni...És mégis. :)

Viszont hazudni is egyszerű...A gépen annyi emberrel beszélsz egyszerre, akivel akarsz. Onnan tudhatod, hogy valaki átver, vagy esetleg tényleg érdekled, hogy különleges vagy-e a számára: Személyre szóló leveleket ír, nem kell egy eseményt kétszer elmesélned neki, ő megjegyzi, nem kell 1000-szer mondanod, hogy neked pl. a Sonata Arctica a kedvenc együttesed, ő is akkor is tudni fogja, ha egyszer mondod el. Figyel rád, nem akar rögtön meztelen képeket és találkozást, ha látja, hogy nem közömbös neked, akkor írkál(de nem szabad hagyni, hogy csak ő tegye ezt! neked is kell, ha nem akarod, hogy azt gondolja, untat, nem érdekel, vagy hülyíted)

Szépen beszél veled, és idővel(!) felveti a találkozás ötletét is. Ez nem egy eldugott helyen ajánlott, először ott, ahol sok ember járkál. És mozi, színház kizárva! Beszélgetnetek, ismerkednetek kell!

Sok szerencsét :)

16/L

2011. aug. 26. 16:37
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

ahhoz képest hogy 16 vagy, úgy gondolkozol mint egy komoly felnőtt Nő!

Meglepődtem!

Köszi a gratulációt!

2011. aug. 26. 16:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Akik a párjukat a chaten ismerték meg, azok hol chateltek?
2011. aug. 26. 18:22
 25/28 anonim ***** válasza:

Én tulajdonképpen tesómról is ismerhetném mert osztálytársak..egyszer mondta a nevét és megragadt bennem és facebookon rákerestem és ráírtam :D Aztán visszaírt, ebből msn lett abból tali abból 4. talin csók szóval összejöttünk és ez már 11hónapja és azóta is együtt :3

15/L 16/F

2011. aug. 26. 23:49
 26/28 anonim ***** válasza:
En 3 eve a gyaloglo chatre jartam, de azota mar nagyon sok dolog valtozott ott ( nem pozitiv iranyba).
2011. aug. 27. 09:09
 27/28 anonim válasza:

Igen a testvérem és a barátnője így jöttek össze!

Azt hiszem a rátalálsz.hu nevű oldal társkeresőjén!!

Már egy fél éve együtt vannak. :)

Ez az oldal,ha érdekel: [link]

2011. aug. 27. 13:54
 28/28 anonim válasza:

Ahogy végigolvastam, süt a hozzászólások 80% -áról, hogy netes társkeresők használják ingyenes reklámfelületnek a gyakorit. A maradék 20% -nak pedig gratulációm :-)

A valóság azért ennyire nem ragyog. Az internet személytelensége pont a legfontosabb dolgot öli meg: a kémiát. Az internet arctalansága, személytelensége miatt nem alkalmas egy olyan, talán egyik leg személyesebb dologunk megoldására, mint a párunk megtalálása. Pont ezen okból nem működnek az internetes társkeresők sem. Persze tisztelet azon ritka kivételeknek, ahol az első összetalálkozás után sem omlik be az az idealizált kép, ami a netes beszélgetés alatt megformálódik bennünk a másikról.

2014. dec. 28. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!