Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok veletek is történt hasonló eset már?
Tegnap lenn voltam a szegedi retro clubba, és buli volt... észrevettem hogy táncolt egyedül egy gyönyörű szép lány(nő)... odacuppantak a férfiak, de lekoptatta őket.... odamentem mellé, és egyszer csak megsimogatta az arcom és magához ölelt, és bemutatkozott... én is elmondtam a nevem..:) megmondtam neki mennyire szép lány, és hogy mennyire tetszik, utána néhány percig táncoltam vele, kaptam tőle 1-2 szájra puszit, és pár perc után mondta hogy sajnálja de neki mennie kell, és megfogta a kezem, és adott a nyakamra egy csókot, olyan 22-23 év körüli gyönyörű alakú, iszonyú szép arcú lány volt... azóta padlón vagyok...:) hogy fogjam fel ezt az egészet, adjon önbizalmat a későbbiekben? Meséljetek, veletek volt már hasonló?
18f
úgy fogd fel hogy tetszettél neki azért csinálta ezt.Csak gondolom nem akart kapcsolatot
L19
kedves emlék, ennyi. de ha legközelebb látod, kezdeményezz!
nem tudom miért csinálhatta. de aranyos. picit ledér.
Szia Szivi. Brigi vagyok amúgy... és csak megakartam mutatni a pasimnak a ki hátulról figyelt minket hogy nélküle is boldogulok... cuki voltál de ne számíts többre...
ÜDv: Brigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!