Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők (20 év felett), hogyan szoktátok kifejezni egy idegen pasinak, hogy bejőn nektek?
hagydmár ezeket a marhaságokat!
ha bejön egy nő, menj oda, nevettesd meg, beszélgess vele, akármiről ,akár attől, hogy de szar eza sür vagy tökmindegy mi, csak menjen a dolog.
Ha nincsenk kínos csendek nyert ügy :D
Hameg nem jösz be neki, ugyis elhajt....ennyi
És felejtsd el a netet,élőbe élőbe élőbe:D
utolsó, nem adok neked igazat.Amúgy tessék egy példa, gyk-en valami csaj irta és nem ő az első akitől hallom...persze mindig van 2 tábor.
"
(Azt nem értem amúgy, hogy ha nem küldök semmilyen jelet arról hogy tetszik, akkor miért jön oda...)
Egyébként volt olyan aki felfogta elsőre hogy NEM, volt olyan aki tapadt :S
Nekem valahogy nem jön be ha leszólítanak az utcán, az meg főleg nem ha olyan aki nem tetszik. Na nem mondom akadna olyan akinek örülnék."
tudod a nők iylenek.XD ne próbálj meg rajtuk kiigazodni, mert még saját magukat sem értik meg...XD
Nyugodtan próbálkozz bárkinél!
Figyelj nem nagyzásból mondom, de engem eddig egyetlen nő hajtott el 5 év alatt...:D
Szóval nem iylenke múlik, hogy jel meg nemjel meg a faxom.
A dumán, a határozott fellépésen és a stíluson múlik minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!