Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés 30 felett? Hogyan?
Mivel nincs egy szingli barátnőm sem, akivel el tudnék járni emberek közé és nem dolgozom jelenleg, ezért ráfanyalodtam a társkereső oldalakra.
Eredmény:
- kiírja, hogy komoly kapcsolat, mivel arra több nő jelentkezik, de csak szórakozni akar
- elvált, csalódott a nőkben, ezért nem akar komoly kapcsolatot
- egészen mást ír magáról, mint a valóság
- csak simán szórakozni akar, általában van barátnője, felesége
Erre jutottam.
Van valami ötletetek?
Én sem írtam senkinek előre, csak válaszoltam az írásokra, amelyek szimpatikusak voltak.
Ebből is elegem lett, hogy kaptam néhány olyan undorító levelet...
Amiket leírtam, azok általában találkozás után derülnek ki, jobb esetben egyből. De volt már, aki hónapokig hülyített, utána derült ki, hogy nős...
Már feladtam, leszedtem magam mindenhonnan, de azt még nem adtam fel, hogy találjak valakit, csak éppen azt nem tudom, hogy hogy???
Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha lenne egy olyan barátnőm, akivel eljárhatnék és élőben ismerkedhetnék. De az én korosztályom már otthon van és gyereket nevel, így meg, egyedül nem megyek sehova. Haverokkal sem lehet, mert akkor sem jön hozzám oda senki, mert azt hiszik, valamelyik közülük a párom. Patt helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!