Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés 30 felett? Hogyan?
Mivel nincs egy szingli barátnőm sem, akivel el tudnék járni emberek közé és nem dolgozom jelenleg, ezért ráfanyalodtam a társkereső oldalakra.
Eredmény:
- kiírja, hogy komoly kapcsolat, mivel arra több nő jelentkezik, de csak szórakozni akar
- elvált, csalódott a nőkben, ezért nem akar komoly kapcsolatot
- egészen mást ír magáról, mint a valóság
- csak simán szórakozni akar, általában van barátnője, felesége
Erre jutottam.
Van valami ötletetek?
Csak le kell írnom, pedig nem akartam... :S
Az én haveri társaságom nem éppen a feddhetetlenségükről híres...
Ezért nem akarok közülük kikerülő társat magamnak. Havernak jók, de mások félnek tőlük. Én gyerekkoruktól ismerem őket, ezért vagyok csak velük, a környéken laknak. Érted már?
És te milyen stilusú csaj vagy?
pl vagyány, laza, fiatalos vagy inkább konzervatívabb,visszafogott
Milyen pasira vágysz?
Azt mondják rám, hogy jó nő vagyok, de nagyszájú.
A pasi ideálom: nagydarab, aki mellett biztonságban érzem magam. Az egyetlen vágyam és elvárásom vele szemben, hogy szeressen, foglalkozzon velem, tekintsen társnak, ne játékszernek.
:)
Ne akard görcsösen , de légy nyitott mindig mindenhol.
Sokunknak sikerült Neked is fog
Hasonló cipőben járok, mint a kérdező, csak a másik nem oldaláról. Ált. iskolától az egyetem végeztéig társasági ember voltam, nem is laktam itthon. Mégsem sikerült senkivel összejönnöm. Nekem is gond az ismerkedés az előző hozzászólásokban elhangzott okok miatt. Ráadásul most egy községben lakom, itt nagyon gyér a társasági élet.
Még talán az előző hozzászólónak igazat is adok, lehet, hogy egyszerűen selejt vagyok, vagy valami bajom van.
Minden esetre senkinek nem kívánom, hogy egyedül maradjon az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!