Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelt kérdés

Mivel nincs egy szingli barátnőm sem, akivel el tudnék járni emberek közé és nem dolgozom jelenleg, ezért ráfanyalodtam a társkereső oldalakra.

Eredmény:

- kiírja, hogy komoly kapcsolat, mivel arra több nő jelentkezik, de csak szórakozni akar

- elvált, csalódott a nőkben, ezért nem akar komoly kapcsolatot

- egészen mást ír magáról, mint a valóság

- csak simán szórakozni akar, általában van barátnője, felesége

Erre jutottam.

Van valami ötletetek?

2010. ápr. 16. 06:38
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Csak le kell írnom, pedig nem akartam... :S

Az én haveri társaságom nem éppen a feddhetetlenségükről híres...

Ezért nem akarok közülük kikerülő társat magamnak. Havernak jók, de mások félnek tőlük. Én gyerekkoruktól ismerem őket, ezért vagyok csak velük, a környéken laknak. Érted már?

2010. ápr. 16. 07:55
 32/48 anonim ***** válasza:
oké, így már értem
2010. ápr. 16. 07:56
 33/48 anonim ***** válasza:

És te milyen stilusú csaj vagy?

pl vagyány, laza, fiatalos vagy inkább konzervatívabb,visszafogott

Milyen pasira vágysz?

2010. ápr. 16. 08:05
 34/48 A kérdező kommentje:

Azt mondják rám, hogy jó nő vagyok, de nagyszájú.

A pasi ideálom: nagydarab, aki mellett biztonságban érzem magam. Az egyetlen vágyam és elvárásom vele szemben, hogy szeressen, foglalkozzon velem, tekintsen társnak, ne játékszernek.

2010. ápr. 16. 08:07
 35/48 anonim ***** válasza:
Remélem ezt most olvasta pár egyedülálló, kapcsolatra vágyó nagy macis pasi is ;)
2010. ápr. 16. 08:10
 36/48 A kérdező kommentje:
:D Ari vagy!
2010. ápr. 16. 08:10
 37/48 anonim ***** válasza:

:)

Ne akard görcsösen , de légy nyitott mindig mindenhol.

Sokunknak sikerült Neked is fog

2010. ápr. 16. 08:23
 38/48 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy a társkeresőkön, de az életben sem nagyon fogsz találni 30 feletti normális, egyedülálló férfit. A normális férfiak egy jó része elkel addigra, a maradéknak barátnője van gyakran, aki meg egyedül marad az gyanús. Kicsit szar dolog ez, de azt mondom ne a szórakozóhelyeken keresgélj, ott úgy is főleg a selejtje van. Irány inkább a világ és járj nyitott szemmel. Menj el új helyekre, ismerkedni mindenhol lehet és nem biztos, hogy a legjobb hely a disco erre, főleg 30 felett. Keress valami értelmes társaságot, klubot, menj el sportolni, ott előbb fogsz értelmes pasit. (27F)
2010. ápr. 16. 08:55
 39/48 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, mint a kérdező, csak a másik nem oldaláról. Ált. iskolától az egyetem végeztéig társasági ember voltam, nem is laktam itthon. Mégsem sikerült senkivel összejönnöm. Nekem is gond az ismerkedés az előző hozzászólásokban elhangzott okok miatt. Ráadásul most egy községben lakom, itt nagyon gyér a társasági élet.

Még talán az előző hozzászólónak igazat is adok, lehet, hogy egyszerűen selejt vagyok, vagy valami bajom van.

Minden esetre senkinek nem kívánom, hogy egyedül maradjon az életben.

2010. ápr. 16. 09:19
 40/48 anonim ***** válasza:
09:19 vagyok, a vége lemaradt:ciki, de ez van: 32/F
2010. ápr. 16. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!