Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés 30 felett? Hogyan?

Figyelt kérdés

Mivel nincs egy szingli barátnőm sem, akivel el tudnék járni emberek közé és nem dolgozom jelenleg, ezért ráfanyalodtam a társkereső oldalakra.

Eredmény:

- kiírja, hogy komoly kapcsolat, mivel arra több nő jelentkezik, de csak szórakozni akar

- elvált, csalódott a nőkben, ezért nem akar komoly kapcsolatot

- egészen mást ír magáról, mint a valóság

- csak simán szórakozni akar, általában van barátnője, felesége

Erre jutottam.

Van valami ötletetek?

2010. ápr. 16. 06:38
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Ez is baj, hogy nem vagyok és soha nem is voltam az a "bulizós fajta". Én a nyugalmat szeretem. De ha nem megyek sehova, kevés az esély, hogy pont hozzám csönget be a szőke herceg...
2010. ápr. 16. 07:31
 12/48 anonim ***** válasza:

Oké, ez igaz.De nem hiszem hogy szingli pasik múzeumba, szinházba vagy épp moziba "járnak ismerkedni".

Ráadásul ha a pasi egyedül van minimális az esély hogy oda megy két nőhöz ismerkedni.Főleg hogy nem tini srácokról beszélünk hanem 30-40-es egyedülálló pasikról.

2010. ápr. 16. 07:33
 13/48 A kérdező kommentje:
Akkor mi a megoldás?
2010. ápr. 16. 07:34
 14/48 anonim ***** válasza:
És ezek a 40-es pasik valamiért egyedül vannak vagyis valószínű nem olyan ismerkedős laza pasik.ha azok lennének nem lennének egyedül
2010. ápr. 16. 07:34
 15/48 anonim ***** válasza:
Nagyobb társasággal eljárkálni +netes csevegés
2010. ápr. 16. 07:35
 16/48 anonim ***** válasza:
A szingli pasik nem hiszem hogy egyedül járkálnak,ugyanúgy baráttal...ezért a szingli nő is mehet nyugodtan barátnővel..Én se indulnék el egyedül ismerkedni,vagy bárhová..
2010. ápr. 16. 07:36
 17/48 A kérdező kommentje:
A nagyobb társaság megvan, de ha velük vagyok, senki nem mer odajönni.
2010. ápr. 16. 07:37
 18/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a cipőben járok, csak nekem még van két nehezítő tényezőm is. De ha gondolod, én szívesen eljárnék néha veled ide oda, amikor a kicsik apánál vannak. Egyik héten szombaton, másik héten vasárnap, harmadik héten mind a két nap. És hétközbeni eseti dolog is megoldható.

2010. ápr. 16. 07:39
 19/48 anonim ***** válasza:
Mekkora az esély arra hogy két szingli nő egyszerre ,egy helsen talál párt magának (komoly kapcsolat)?
2010. ápr. 16. 07:40
 20/48 anonim ***** válasza:
Barátok szingli barátai nem járnak el veletek?
2010. ápr. 16. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!