Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell randin ilyen bunkón viselkednie egy nőnek, amikor csak férfiként közeledek felé?
16-os, a nyakamat rá, hogy te férfi vagy. :)
Mindenféle kötözködős hangnem nélkül, tényleg csak a gondolataimat vázolva kérdezem:
Gondolod, hogy férfiként jogosan, hitelesen, tapasztalati alapon tudsz nyilatkozni egy (átlagos) nő (átlagos/jellemző) érzéseiről egy ilyen - vagy bármilyen más - helyzetben?
Csak mert nekem nőként eszembe sem jutna "osztani az észt" a férfiak érzéseiről egy adott szituációban...
Természetesen én is beszélgetek férfiakkal, van jogosnak vélt elképzelésem róluk, az érzéseikről, a reakciójukról mindenféle helyzetben, de mivel nem vagyok férfi, egy ilyen kérdés fordítottjának megválaszolását, egy férfi érzéseinek leírását... stb. mégis inkább férfiakra bíznám. ;)
Pedig nő vagyok, nem férfi:) És nem annyira fiatal (27) úgyhogy van tapasztalatom. Én ha vonzódom egy pasihoz nem bánom ha megölel és megcsókol az első randin. Persze agyon taperolni nem kell, de az első randi többnyire úgyis nyilvános helyen zajlik le és akkor esély sincs túlzásokban esni. Mivel a kérdező a neten ismerte meg a nőt és először találkoztak feltételeztem hogy ők is nyilvános helyszínen voltak, így nem hiszem hogy annyira letámadta volna a csajt. Ha meg nincs vonzalom a részemről én igyekszem a randi során tudtára adni a férfinak még mielőtt úgy érezné szabad a pálya. Azért nem gondolnám hogy 5 perc után nyomult a csajra a kérdező, bár ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!