Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerb ferfikent bejohetek a magyar noknek?
Sziasztok nemreg koltoztem munka miatt Magyarorszagra,ugy nez ki tartos allas lesz.Nekem nem vollt a csaladomban magyar,de olyan varosban eltem Szerbiaban ahol sok magyar el,eleg sok magyar ismerosom van,toluk ismertem meg a nyelvet.
Magyarorszagon szeretnek baratnot talalni legalabb amig itg elek,de sajnos eleg sok gyanakvast erzek itt a lanyoknal mikor meghalljak a nevem,es nemzetisegem.Magamrol annyit eleg hatarozott karakan ferfi vagyok,aki mindig kiall magaert,aki nagyon tud szeretni,aki nagyon tud gyulolni.Szerbiaban a legtobb ferfit ilyennek ismerem.Kinezetre is egy kicait deliesebb vagyok az itteni embereknel sotet hajam sotet szemem van.Sokan azt hiszik aki szerb az aggressziv ember,de en nem vagyok az!karakan ,nagyhangu az igen:)Lehet igy eselyem a magyar noknel?
27 eves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!