Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha elhívtok egy csajt kávézni, akkor arra kíváncsiak vagytok, érdekel titeket? Csak úgy elhívsz egy lányt férfiként?
Figyelt kérdés
Egy srác elhívott kávézni, vagyis mondta, hogy ha P.-ben járok akkor szóljak neki, és kávézzunk. Én jeleztem mikor érnék rá, mondta, hogy még nem tudja a hétvégét ennyire előre, meg elutazik és hogy még pontosítsunk, de az erre való reakciómat már egy napja nem nézte meg és nem is válaszolt. Most mit gondoljak? Várjak még, hátha elfoglalt és jelentkezik még? Szerintetek?2016. márc. 16. 19:12
1/11 anonim válasza:
Szerintem varj
Amugy mi az a "P"?
2/11 A kérdező kommentje:
Egy város, csak nem akartam kiírni..:) nem egy helyen lakunk.
2016. márc. 16. 19:15
3/11 anonim válasza:
Kizárt dolog, utálom a kávét :/
4/11 A kérdező kommentje:
Hát most nem az volt a kérdés, hogy ki szereti a kávét..teázni is elhívhatott volna éppenséggel..:D
2016. márc. 16. 19:34
5/11 anonim válasza:
Ha még el sem olvasta, akkor nyilván nem válaszolt.
Elutazott, más dolga van. Várj még.
"ha P.-ben járok..."
Ez nem konkrét meghívás. SOkszor csak udvariassági formula.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát jó, de udvariasságból hívott el a koncertjére, meg kétszer is leírta, hogy ha P.-ben járok, akkor feltétlenül menjünk el kávézni? Ez lehet nem volt egyértelmű, de külön hangsúlyozta, hogy bármikor, amikor nekem jó áll az ajánlat, mármint a kávézás. Én egyébként nem is tudtam mire vélni. Persze lehet, hogy mindenkit csak úgy elhívogat..annyira nem ismerem.
2016. márc. 16. 19:59
7/11 anonim válasza:
Szerintem ezen most tök fölösleges agyalnod. Hagyd a csudába és tedd a dolgodat. Ha majd "P"-ben jár, úgyis jelentkezni fog. Vagy nem fog... Ráérsz akkor gondolkodni rajta.
8/11 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ..itt az volt a probléma, hogy én nem járok ott..:D ő lakik P.-ben..:)
2016. márc. 16. 20:55
9/11 anonim válasza:
Najó hol P--icsába fog járni? :-) már idegesítő :-)
10/11 Fish1 válasza:
Tudja, hogy mikor mész, ha érdekli a dolog, akkor majd visszajelez. Ha nem reagál semmit, akkor nem gondolta komolyan. Én nem kérdeznék rá még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!