Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha elhívtok egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha elhívtok egy csajt kávézni, akkor arra kíváncsiak vagytok, érdekel titeket? Csak úgy elhívsz egy lányt férfiként?

Figyelt kérdés
Egy srác elhívott kávézni, vagyis mondta, hogy ha P.-ben járok akkor szóljak neki, és kávézzunk. Én jeleztem mikor érnék rá, mondta, hogy még nem tudja a hétvégét ennyire előre, meg elutazik és hogy még pontosítsunk, de az erre való reakciómat már egy napja nem nézte meg és nem is válaszolt. Most mit gondoljak? Várjak még, hátha elfoglalt és jelentkezik még? Szerintetek?

2016. márc. 16. 19:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát nem is fogok még egyszer rákérdezni, már eleve azt sem értettem miért kérdezte meg..De így meg azért bunkóságnak tartom az egészet.
2016. márc. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!