Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok. Első randi hol?
Leszbikus vagyok. Megismerkedtem egy internetes társkereső oldalon egy lánnyal.
Szivesen elhivnám randira.
Csak nem tudom hova hivjam el.
Romantikus alkat ő is meg én is.
Szerintetek melyik a legjobb hely első randinak?
Ti vinnétek valami kis ajándékot? PL: Rózsa, csoki, stb.
Köszönöm a válaszokat elöre is.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:05
[OFF]
... még annyit tennék hozzá, hogy én is katolikus vagyok, de nem kívánok vallást váltani. Attól, hogy az egyház elítéli a melegeket, még nem tudhatjuk, hogy Isten mit gondol róla, de gondolom, hogy ha két ember őszintén szereti egymást annak csak örül.
Nem mindenben értek egyet a mai egyház tanításával, dehát nem is kell.
[/OFF]
"lány-lány azt nem tartják annyira undoritónak,mint a fiú-fiú fellálást,hogy van ez?"
Az én felfogásom azért nem tartja annyira undorítónak a lányt, mert nem tudnak egymásban kárt tenni :D Viszont egy meleg férfi igen rendesen tönkreteheti a végbelét (sok meleg férfi barátom küzd széklettartási gondokkal, nem csak városi legenda, és sokszor megjelenik náluk az aranyér, és egyéb végbélsérülés). A lányok "segédeszköz" nélkül nem igazán tudnak behatolást imitálni, javítsanak ki, ha tévednék :D
18:41!
21 éves vagyok, pontosabban 3 honap mulva már 22.
19:00!
Köszönöm a véleményed, bárcsak igy gondolkodna minden ember mit ahogy Te!
19:05!
Na hát épp ezaz, nem akarom azzal elcseszni a randit hogy esetleg olyan helyre hivjam el ahol esetleg beszolások elöfordulhatnak....semmi kedvem elrontani már az első randit! :S
19:49!
Azt én sem értem hogy miért kell utcára vonulni és a kamerába verni a melkast hogy " nézzétek én meleg vagyok!" Az ilyen melegeket/leszbiket/biszexeket én sem értem meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha minden igaz holnap felhívom és elhívom randira.
Már most totál ideg vagyok, mert olyan aranyos egy csaj, hogy csak olvadni lehet tölle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!