Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közönséges dolog-e, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.

Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.

Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.

#jelzés #tartás #közönségesség #csorbul #nő mondja ráér #nő mondja #nő tartása #Közönséges dolog-e ha egy nő mondja azt hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
2016. máj. 17. 09:00
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Néhány kis zöld felfelé mutató ujjacskával (szerényen úgy az összes hozzászólásomnál ^_^) kifejezhetnéd tetszésedet, és egyúttal biztosíthatnál jószándékodról is! :)
2017. jan. 29. 21:47
 52/54 A kérdező kommentje:
Oh, én azt már rég megcsináltam, minden (válasz) kommentem előtt, és mindegyik hozzászólásodra! Ez nem volt kérdéses! :)
2017. jan. 30. 19:34
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez a napi agyf#sz kérdés.
2017. febr. 4. 16:13
 54/54 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is értem, mi tehetné közönségessé.

21/N

2017. febr. 4. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!