Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.
Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.
Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.
Az ítéletektől mentes matek zseninek, aki pedig 2 kommenttel ezelőtt kiszámolta vala 98%-ban nem értik, annak üzenem, hogy 28 válaszból 23-an _megértették_ (ez ránézésre, több, mint 80%), és egyébként abból MINDENKI azt mondta, hogy NEM az.
Kedvencem a 2. oldalon lévő, 2. hozzászolás: maximálisan megértette, miről van szó, és nincs felesleges szöveg. :)
Ez is azt igazolja, hogy nem egy bonyolult kérdésről van szó. :P
:)
Ennyi erővel akkor már az összes válaszadót megkérdőjelezhetnénk... :)
Aki pedig nagyon ragaszkodik vmilyen kontextusba foglaláshoz, az nyugodtan találjon ki bármilyen helyzetet, és írja le példának. Rá bízom, é már kifejtettem a helyzetet, ennél többet nem írok. Viszont a válaszadó nyugodtan elengedheti a fantáziáját. És akkor lehet olyan példákat is gyártani, amikor _közönséges_, és olyanokat is, amikor nem.
Ezt a kerdest kiemelted?
Van egy szo, ami amugy semleges, de neked vmi negativ tarsul hozza. Ennyi. Mindenkinek van ilyen szo. Biztos megvan az oka ennek. Most megbizonyosodtal arrol, hogy a legtobb ember szamara ez annyit jelent, hogy "van idom". Es te fel eve ezen rugozol.
Egyszerűen nem értem a kérdést..mégis mi a közönséges abban, hogy "ráérek"? Miért csorbulna ettől a tartása? Vicc :D
Még ha arra a kérdésre válaszol is így, hogy "ráérsz-e dugni?"akkor sincs benne szerintem semmi, mert mindenkinek szíve joga eldönteni hogy csak párkapcsolatban szexel-e vagy alkalmanként is. Természetes dolog...
A közönségesség nem itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!