Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közönséges dolog-e, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.

Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.

Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.

#jelzés #tartás #közönségesség #csorbul #nő mondja ráér #nő mondja #nő tartása #Közönséges dolog-e ha egy nő mondja azt hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
2016. máj. 17. 09:00
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Valahogy pedig a tudtára kell adni, hogy az adott időpont számodra is megfelel. Ha ennyire frusztrál ez a szó, keress szinonímát!
2016. nov. 8. 20:05
 32/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is.
2016. nov. 11. 15:49
 33/54 A kérdező kommentje:

Az ítéletektől mentes matek zseninek, aki pedig 2 kommenttel ezelőtt kiszámolta vala 98%-ban nem értik, annak üzenem, hogy 28 válaszból 23-an _megértették_ (ez ránézésre, több, mint 80%), és egyébként abból MINDENKI azt mondta, hogy NEM az.

Kedvencem a 2. oldalon lévő, 2. hozzászolás: maximálisan megértette, miről van szó, és nincs felesleges szöveg. :)

Ez is azt igazolja, hogy nem egy bonyolult kérdésről van szó. :P

2016. nov. 11. 15:55
 34/54 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, arra nem gondolsz, hogy az emlegetett 2. lap 2. hozzászólónak fogalma sincs róla, hogy mire válaszol? :)
2016. nov. 11. 19:31
 35/54 A kérdező kommentje:

:)

Ennyi erővel akkor már az összes válaszadót megkérdőjelezhetnénk... :)

Aki pedig nagyon ragaszkodik vmilyen kontextusba foglaláshoz, az nyugodtan találjon ki bármilyen helyzetet, és írja le példának. Rá bízom, é már kifejtettem a helyzetet, ennél többet nem írok. Viszont a válaszadó nyugodtan elengedheti a fantáziáját. És akkor lehet olyan példákat is gyártani, amikor _közönséges_, és olyanokat is, amikor nem.

2016. nov. 12. 18:54
 36/54 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a kerdest kiemelted?

Van egy szo, ami amugy semleges, de neked vmi negativ tarsul hozza. Ennyi. Mindenkinek van ilyen szo. Biztos megvan az oka ennek. Most megbizonyosodtal arrol, hogy a legtobb ember szamara ez annyit jelent, hogy "van idom". Es te fel eve ezen rugozol.

2016. nov. 21. 10:03
 37/54 anonim ***** válasza:
87%

Egyszerűen nem értem a kérdést..mégis mi a közönséges abban, hogy "ráérek"? Miért csorbulna ettől a tartása? Vicc :D

Még ha arra a kérdésre válaszol is így, hogy "ráérsz-e dugni?"akkor sincs benne szerintem semmi, mert mindenkinek szíve joga eldönteni hogy csak párkapcsolatban szexel-e vagy alkalmanként is. Természetes dolog...

A közönségesség nem itt kezdődik.

2016. dec. 25. 10:47
 38/54 A kérdező kommentje:
+1 válasz a "Nem"-re. Köszönöm a hozzászólást neked is.
2016. dec. 25. 14:46
 39/54 anonim ***** válasza:
80%
Minek emeled ki ezerszer ezt a kérdést? Megkaptad a válaszodat,nem csorbul. Lépj már tovább!
2017. jan. 4. 20:30
 40/54 A kérdező kommentje:
Ez statisztikai kérdés, ezzel kezdtem már a legelején...
2017. jan. 5. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!